Kızlar alerjik bebeği olanlar için hikayemizi anlatmak istedim benim bebeğim daha 10 günlükken yüzünde ve vücudunda döküntüler oluştu doktorumuz yeni doğan sivilcesi olabilir bekleyelim dedi bebeğim 3 aylık olana kadar döküntüler bir düzeldi bir geri geldi en son bir sabah uyandım ve bebeğimin kolu egzamadan o kadar kötü olmuştu ki kıyafetine bile geçmişti yaraları doktorumuz hemen yumurta ve sütü kesmemizi söyledi yumurtayı kesince biraz düzeldi ama asla tam olarak geçmiyordu en son artık bir alerji doktoruna gittik ve deri testi yaptırdık ve gerçekten uçan kuşa alerjisi varmış tüm kuru yemişler yumurta tavuk salatalığa bile varmış yani sadece bir tek süt ürünlerine yokmuş ben çok ciddi bir diyete başladım testi 4. Ayda yaptırdık 9. Aya kadar alerjik olan hiçbir şey tüketmedim artık en azından açma denemelerine başlamak istedim ve yumurtayla başladım önce fırında kek sonra pankek falan derken bebeğimin 3 dişi aynı anda çıkardığı bir haftaya denk getirmişim bu yüzden yarıda kestim bir daha da denemeye korktum ama şimdi bebeğim 1 yaşına geldi ve tekrar deri testi yaptırdık bütün alerjileri geçmiş hepsi temiz çıktı çok mutluyum süreç yine yavaş ilerleyecek ben yine önce kendimde sonra bebeğimde deniycem ama yine de bu deri testini gördüğüm için çok cesur ilerliycem biraz da prosedür icabı olacak tüm alerjik bebek sahibi annelere diyeceğim bitiyormuş güzel sıkı bir diyetle halloluyorum Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin