Aslan1 Kızlar benim doktorum 12.ayda yaptırabilirsin dedi sadece O geçen yıllar öyle bi kanun çıkmıştı koranadan dolayı falan yani kafam karışık yaptıran ya da yaptırmayan var mı
Hllasaf Aslan1 ben yaptırmadım ama bilerek değil maalesef günü geçti sağlık ocağı da sağolsun hiç bilgi vermedi o dönem oğlum hastaydı öyle araya kaynadı gitti yani ben bunu doktoruma sormuştum mutlaka yaptır bunu seçenek olarak sunmaları bile doğru değil demişti ama tabi karar sizin
Omeraslan Aslan1 Ben yaptırmadım. Küçük şehirde yaşıyoruz. Riskli bölgede değiliz. Yaşadığınız şehirde,oturduğunuz mahallede ya da okula giden çocuğunuzun yakınında mülteci varsa yaptırılmalı
Noname987 Aslan1 aşı takviminde 6. Ay aşılarından sonra 12.aya kadar aşı görünmüyor. 9. Ayda hangi aşılar var acaba ?
Aslan1 Şimdiye kadar bütün aşılarını yaptırdım rota hariç ama bilmiyorum işe girdiğim için bakıcı ilgilenmez ateşi çıkar 12saat çalışıyorum bende kafam çok karışık doktor da 12.ay da yaptırabilirsin onu aksatma sadece dedi
Aslan1 Omeraslan evet biz de küçük şehir Denizli okula giden dıştan gelen giden birileri yok yani bir yaşında yaptırırız artık hayırlısı
ilkaay0 Noname987 Kızamık aşısı var. Artan Suriyeli mülteciler sebebiyle kızamık hastalığı yaygınlaşmış o yüzden 1 yaş aşısına ilaveymiş.
Mhrmavimom22 Aslan1 9.ayda aşı yok 12 aylıkken var 9 ayda sadece doktor kontrolü oluyor boy kilo baş çevresi ve kan verebilirsiniz isterseniz değerlere baktırmak için