Svdmirac Kizlar 9 aylık bebeğim var emzigini wee baby 0-6 kullanioduk ama değiştirdik 6-18 e geçtik ama bana çok büyük geliyor sanki ucu bir zararı olur mu ağız içine damagi büyük geldi çünkü gözüme
ikievlat Svdmirac evet bana da ilk öyle gelmişti kocaman ama 0-6 ayda büyük geliyordu halbuki gözüme ilk doğduğu zaman ama alışıyolar onlar göre yapıldığı için 🌸
nsrn46 Svdmirac ben 6-18 emziğe 11.ayına girerken geçirmiştim oğlumu. Gerçekten ucu çok büyük ememiyordu o zamana kadar
gulistan536_ Ya benim kızım emzik tutmuyor nasıl tutturabilirim.zaten çok tutma taraftarı değilim ama hastaneye gidince yada yolculuk yaparken emzikdiz çok zor o yüzden istiyorum .
Svdmirac gulistan536_ yok estağfurullah ne demek😊ama bir arkadasimin bebeği de tutmamisti Philips avent tuttu bı tek biberonda o emzik de o oda çok denedi ama damaklı emzik tutmadı
ela14 Ayy bende çook uğraştım neredeyse tüm markaları denedim doğduğunda philips avent soothie almıştım onu tutmamıştı 4. Ayda bi daha deneyim dedim birden tuttu tavsiye ederim isterseniz onu deneyin