Adaarya09 Kızlar kızımın adı Arya Lina. Görümcem geçen gün diyor ki arya adı hiç güzel değil hiç beğenmiyorum çok kötü diyor sizce öyle mi?
Sulee_ Adaarya09 bence çok güzel ben çok beğeniyorum kızımın adını arya doğa düşünüyorduk sonra esimin ailesinde arya olduğunu öğrendim doğa nil koyduk kızımın adını
Sarahh Adaarya09 görümcem öyle dese “ sen beğen diye koymadım zaten” derim . Sende öyle de oda mal gibi baka kalır
Minaa66 Adaarya09 amannnn begenmiyorsa begenmesin sen başkalarinin beğenisine goremi isim tercih ediyosun cocuguna ben cok seviyorum arya ismini esim istemedi yoksa koycaktm ona benzer olsun diye alya koyduk bizde
limonzeytinmom Adaarya09 Başkasının beğenmesi önemli mi sizin için 🤭 benım kızlarımın ismine de öyle diyenler var. Umrumda bile olmuyor. Dogurudn siz istediğinizi koyun diyorum 😄🤣
Sienna Kendı bılır kızınızın ismini koymussunuz sız begenmıssınız ona neymiş bende senın ısmını begenmıyorum ne yapalım de gec ne dıyecegını sasırmıs mılelt ıyıce
zamanszuyku Adaarya09 görümcene ben beğendim senin beğenmemen önemli değil deseydin. Bu insanlar niye böyle anlamıyorum ben beğenmesem bile yorum yapmam
Uykusuzhergeceeee Adaarya09 böyle insanları anlamıyorum ya senin yiğenin adı niye böyle bir şey söylüyorsun ki. Boşverin gayet güzel bir isim🤍
elisa2705 Adaarya09 Ay nasıl cesaret edip söyleyebiliyor kızınızın ismini böle kötü diye hayret bir şey ya herkez önünden yesin :) siz beğenmiş koymuşsunuz gayette güzel bir isim
Aryast Adaarya09 çok güzel isim, hiç takılmayın bence. İnsanların dediklerini bu kadar kafaya takmamak lazım 🫠
Avesila Adaarya09 Hiç sevmediğim bir isim sırf yeğenime verildi diye dünyanın en güzel adı olmuştu benim için. Millet nasıl hala, teyze valla anlamıyorum ya 😂
delirmeceler Adaarya09 benimde çok beğendiğim isimlerdendi ama kuzenim benden önce doğum yaptı arya doğa koydu o yüzden bende farklı seçeneklere gittim görümcen konuşup dursun içine kötü düşünceler salma adıyla sağlıklı mutlu yaşasın inşallah
CLEXAN06 Bıraksan kendi kızına koyar o ismi . Kendisinin istemini yada anasının verilmesini istediğinden yapıyordur. Yılanlar. Çok hoş bi isim koyun bence ❤️
sezer2022 Adaarya09 telaffuzu zor ama ona mı kalmış kötü demek 😒 sende doğur güzel isim neymiş görelim de