BirPrensAnnesi___ 14 aylik bebegim grip oldu doktora götürdüm ilaç vs verdi ama burnu tam olarak hala açılmış değil tıkanıyor sürekli burnunu çektirmiyor da sizler nasıl yapıyorsunuz burun tikanikliginda
Gamzosgamzos BirPrensAnnesi___ ben önce 5 er CC serum fizyolojik sıkıyorum sonra supurgeye takılan burun aspiratörumuz onunla çekiyorum
BirPrensAnnesi___ Gamzosgamzos bende yikama yapmak istiyorum aslında ama yanlış birsey yapmaktan korkuyorum acikcasi
Smrhls Gamzosgamzos 3,5 yaşındaki oğlum içinde o aspiratör ile çeksem olurmu acaba normalde ben şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum sadece
BirPrensAnnesi___ Dolores benim bebeğim hiçbir şekilde izin vermiyor zorla deneyince de yaptığım boşa gidiyor çünkü ağlarken tekrar tıkanıyor
Gamzosgamzos BirPrensAnnesi___ yok hiç korkmayın ben iki kızımada her grip olduklarında yapıyorum başka türlü kesinlikle rahatlamıyorlar çok şükür bir zararını görmedik hatta yeni doğan döneminde genelde tıkanırdı burunları doktor önerisi ile o zaman bile yapardım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllah
BirPrensAnnesi___ Gamzosgamzos normla şırınga ve büyük burun yikama suyu alıp yapsak olurmu acaba birde boğazına falan kaçmıyor mu
Dolores BirPrensAnnesi___ önce şırınga ile serum sıkıyorum, ne varsa yoksa çıkıyor, kalan kalıntıları da ağzımla çekiyorum, bir iki kez sümük ağzıma geldi hatta 🤣
BirPrensAnnesi___ Dolores bende birkaç video izledim çocuk çok rahat ediyor ama yapabilirmiyim bilemiyorum😊
Gamzosgamzos Smrhls olur canım benim büyük kızım 4 yasında küçük kızım 23 aylık yeni doğan döneminden itibaren kullanıyoruz hatta büyük kızım çok seviyor kendi tutup burnuna temizliyor
BirPrensAnnesi___ maygirl elektrikli süpürgeyle çekilen demi o ama benim bebeğim asla yaptırmıyor normal ağızla çekilenle bile yapamıyorum birde zararlı diyorlar onu bilmiyorum
maygirl BirPrensAnnesi___ hic bi zarari yok burun icine grmiyor ucuna tutuyorsunuz..bikac defadan snra alisiyor zaten bebekler