Balyanak_19 Badeseyma evimi temizlemeyi o kadar özledim ki evi taşıyacaz diye kayınvalidemlerin kışlık evinde kalıyoruz be zamandır. Kayınvalidemle benim temizlik anlayışımız çok çok farklı o yüzden burda da hiç yapasım yok kayınvalidemin kendini öve öve bitiremediği temizliği ( yalap şap sadece makina vurur oda okşar givi o süpürünce ben silersem eğer tekrar makşna vururum buşalık makinaya atmayı sevemez temiz yıkamıyor diye ama kendisi hep kötü yıkar geçen gün yumurta tavasını yıkadı kenar köşesi yumurta kalıntısı vardı demlikte kaynım bitki çayı demlemişti ondan parçalar vardı toz alma dolap içi silme düzenleme zaten asla yok )daha anlatmak istemiyorum anlattıkça sinir oluyorum zaten
12345678fatma Badeseyma mutfağı temizledim çöpleri döktük kizimla kapının önünü falan supurdum sonra eve geldik hali ortulerini attim makinaya yikaniyor salonumu bi guzl supurdum dipden koridorumu supurdum yatak odasını faln simdi kızımı uyutuyorum tabi insallah uyursa kendime sıcak kahve yapmayı düşünüyorum yoruldum cunku😀😀 14 aylık ve asla uykuyu sevmiyor hanfendi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Oturma odasını yaptım, yemek yaptım. Çok zor yaptım onuda kızımın sayesinde. Çok huysuzuz bugün. Temizlik falan Yapmamı istemiyor sanırım, ayağımda sallıyorum sallanmak istemiyor. Ne istediğini bilmiyorum, Kendisi de ne istediğini bilmiyor bence 🤣
Badeseyma NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bende güzelce uyuttum ayağımda salliyorum zil çaldı uyanmadı kızı bırakıp acamiyorum da kapıya vurdu onada uyanmadı iyi dedim goturuyim yerine aldım kucağıma gidiyordum bir daha çaldı zil uyandı bu sefer gittm baktım yanlis basmış yan komşuya gelmiş hay ben senin dedim kızı şimdi birdahs salliyorum uyutuyorum 😭
Badeseyma @12345678fatma oh ne güzel bizim kız tekrar uyandı şimdi tekrar sallıyorum dışı patliyacak ishal uyumak istemiyor
Umutdamla20 Badeseyma dun dıpkose yaptım bırı 6 dıgerı 2.5 yasından cocuklarım var ben sabah erken kalkıp onlar uyurken yapıyorum bugun de komple evı supurdum renklı çamaşır kurutma da suan kızım uyudu bızım kıyafet dolapını sılıcam ıns 🫠