minik1civciv Bebeğim 4 ay 21 günlük sünnet etmek istiyorum bebeğini küçükken sünnet eden anneler sizce yaptırmalıyım daha mı iyi erken sünnet etmek. Ve nerde ne fiyata yaptınız?
aeu minik1civciv tam 3 aylkken yaptrdm çok şükür hiç aglamadi diye bilirim bir ilk ciste aglamdi 10 dk. Ondr snra uyuttum o oldu HC sunnet yeri için aglamadi şükür ki nekdar erken okdr iyi ben 40 liyken yaptrcaktm kısmet. 3 aylkkenmis ama daha fazla gcikmeyin cnku cock döner emekler. Düşer kalkar dediği hesap bunlaribyapana kdr iglesmis olması daha iyi olue
kubra3796 minik1civciv bizim bebeğimiz de 5 aylık şu an 6 aylıkken yaptırmayı düşünüyoruz özel hastaneye sorduk 7500 yl dediler
ozgec NewMomm1 minik1civciv kesınlıkle yaptır gec bıle kalmıssın kuzu hareketı arttıkca zor olur bende 2,5 aylıkken yaptırdım kucak ıstedıgı ıcın surejkı zorlandıkbıraz ılk cısde agladı bıde korkmus doktordan vs cıktıgında cok aglamıs sesı gıtmıstı sonrası kolay ılk gun bıraz agladı zor uyudu sonra gectı karton bardak 1 hafta kullandım krem bolca surup kapatıyoduk dikişleri hala düşmedi 17 gun felan oldu
minik1civciv aeu nerde yaptırdınız bende ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum bi yandan da korkuyorum küçük diye
sademavii aeu Klempli mi sünnet yaptırdınız yarın oğlumun sünneti var stresliyim o yüzden 4 aylık oldu canı acır mı diye endişeliyim
aeu NewMomm1 bizim bulluse. Sunet etikleri dakika hem klips taktılar hem karton bardak koydular klipsi 3 gün snra çıkarmaya gotrduk bardağa bı 1 hafta daha. Devam etim
minik1civciv ozgec oyyy yavrum bende korkuyorum işte çok huysuz zaten damakları şişmiş bir de sünnet ikiye katlanacak ama bi yandan da olsun bitsin diyorum
Zeynp42 Bizde 3 aylıkken yaptırdık iyi ki yaptırmışız aynı şekilde ilk idrarını yaparken ağladı bir daha ağlamadı hiç sünnet olmuş gibi değildi bence yaptırın ilk gün gazlı bezde oluyor zaten sonrasındaysa karton bardak koyduk biz
nursenbaris minik1civciv ne kadar erken o kadar iyi hemencecik iyileşiyor küçükken bizde 4 aylıkken yaptırmıştık. iyi ki erkenden yapmışız
0612AhOT minik1civciv Benim bebeğim üç aylık Nisan ayı kaynak ayı diyolar duyumlardan ziyade ben sürünmeye başlamadan yaptırmayı düşünüyorum erken olması bence daha iyi 🙏🏻