Ballilokmaayse Eminegokhan canım serum fizyolojiğin zararı yok sen evde düzenli temizle 1 hafta kadar sürebilir
Eminegokhan Ballilokmaayse sürekli temizliyorum canm serum fizyolojikle ah geçse bi an önce tıkalı diye uyuyamyo çocuk ya
ArasBaby1 Eminegokhan Neden sizin ev sobalı mı? Bence kendi imkanlarımızla da yapabiliriz çok zor bişey değil. Keşke param olsa bende alabilsem ama maddi imkansızlıklar.. 😣
Eminegokhan ArasBaby1 sobalı değil doğal gazlı petek var ama çocuk aşırı tıkalı valla maddi imkan kısıtlı mecbur bulup aldık çünkü uyuyamyo nefes alamyo burun dolu aspire ediyorum ama yeterli gelmiyo
B30 Seldackn merhaba weewellden hala memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
Kvldn7 Eminegokhan elimde birtane mevcut kuzenim satmam için bana verdi 2 ay gibi kısa bi süre kullanıldı sadece düşürsen yardımcı olurum
Eminegokhan Kvldn7 canm ben 2019 da açmıştım bu postu 😂 taaa 2019 da aldm yani suan bebeğim 16 aylık oldu 😂
melasya Eminegokhan weweell marka kullanıyorum buhar makinamdan çk memnunum 5 yıldır genellikle kısın petekler yanınca burunlar boğazlar kuruyo tıkanıyo yatmadan önce odalarında çalıştırıyorum 1 saat çok iyi geliyo.
melasya Seldackn tabiki soğuk buhar sıcaktan daha iyi hatta hiç buhar makineniz yoksa buzdalabının buzluk kısmını açıp o havayı solutun o bire çk iyi geliyo