melikekoselii22 Kızlar halıdan çamaşır suyu lekesi gidermi çamaşır suyu ile sildim su an iz oldu ne yapacam yaa bembeyaz olduu gitmez mi
[silindi] melikekoselii22 maalesef çöp canim pandemi zamani hayatimiz camasir suyu olmusken yeni aldigim montum camasir suyu olmustu denemedigim yontem kalmadi kurutemizlemeye dahi goturdum camasir suyu lekesine hicbi cozum yok
SeverusSnape melikekoselii22 birazcık öyle olmuş.🥹 Klorsuz çamaşır suyu kullansaydınız renk açılmazdı. Şu an nasıl bir geri dönüş yapılabilir bilmiyorum, ağartıcı kullanmışsınız çünkü. Yine de bir halıcıya sorun isterseniz. Zamannn geriye aksınnn 👉🫠👈
ebrarcansu01 Çamaşır suyu değil de bim in kendi ürünü bulaşık makinesi parlatıcısı var onla silmeyi dene .
[silindi] melikekoselii22 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsin veya Https://mutluresim.com buradan da atabilirsin
hemsireemom melikekoselii22 Google da sirke ve bi kaç bişey ekleyince gidiyor çamaşır suyu rengi falan diye okumuştum ama bi bakın isterseniz