Jalemmm Merhaba. 5 aylık bebek anneleri gündüzleri uyku düzenini nasıl saglıyorsunuz? Benim bebegim gündüz yarım saatten fazla uyumuyor, ve uykudan tam doymamış olarak kalkıyor. Tekrar uyuması 2 saati falan alıyor ama bu süreçte sürekli mız mız yapıyor
EypMom Jalemmm 5 buçuk aylığız aynısını yaşıyoruz en fazla 40 dk uyur max 2 saate bir uykusu gelir bazen 15 dk uyuduğu da olur mesela dün kakasını yapamağı için 10 dk uyuyp uyandı gündüz
Jalemmm EypMom sizin bebeginiz, tok oldugu zaman meme teklif etseniz alırmı? Benimki asla agzını dahi acmıyor, sadece uykudan uyandıgı zaman emziriyorum. Qcaba tok oldugu içinmi? Yoksa meme reddimi?
heyytt Jalemmm benşm bebeğimde 6. aya doğru ilerliyor doğduğu ilk günden beri dediğiniz gibi 30 dakka dolunca uyanır tekrar uykuya döndürmeye çalışsamda boş. Geceleri de saat başı ayaktayız ama ağlama sebebi açlık değil nasıl bu kadar eminim mama içirip yatırdığımda 15 dakka sonra uyanıp sanki az önce mama içen o değilmiş gibi meme istedi orda sakinleşti. 3.aydan beri memede kalmak istemiyor işgisini çekecek şeyler var. Gece gündüze nazaran biraz olsun içiyor ama
EypMom Jalemmm tok olduğu zaman meme verdiğimde emer memeden bıraktığımda max5 dk sonra tüm içtiğini kusar gece de tok olduğunu bildiğim halde emmesi için kucağıma aldığımda yarı uyumuş olur pış pış yapar uyutur geri koyarım yerine anlattığınız meme reddine benziyor biz 1 ay yaşadık onu şöyle yapabilirsiniz uyku sersemiyken emzirmeyi deneyin ben meme reddinde öyle yapmıştım