Feslegenkokusu Kızlar ben 4 günlük anneyim. Bebeğimi sık emziriyorum buna rağmen göğüslerim doluyor ve koltuk altımdan ağrı çekiyorum. Göğüs pompası kullansam sonra o sütü biberonla bebeğe versem memeden kopar mı? Bir de sütü etkiler mi ?
3kedili2bebekli Feslegenkokusu sütü etkilemez ama bebeğiniz biberon için daha çok küçük hemen bırakır memeyi sagip üstüne tarih saat yazıp süt posetiyle buzluğa koyun
churchil Feslegenkokusu emzirdikten sonra kalan sütü sağabilirsiniz. Daha bebeğiniz çok küçük olduğu için memeyi boşaltamıyo.
Momygaye Feslegenkokusu ben hep sagıp verdım 1 ay Sorun olmadı sağ lansınoh anne memesine yakın onunla verebılırsın Ya da wee baby az akıslı emzık alıp kullanabilirsin damla damla akar sag ve mastıt olma 1.5 aydı bebegı emzırmeye basladım ben emdı de ıyı dusun ıyı olsun canım strese gırme ne kolayına gıdıyorsa Ben sag ver derım tabı senın kararın
saribal Bence de biraz büyüsün memeye iyice akışsın yoksa çok çabuk kolaya alışır. Hem sütünüz de çok değerli ziyan olmasın
Feslegenkokusu saribal Eylulalyamom churchil Momygaye tbetus1 1cocuksevdasi Teşekkürler hepinize kızlar. Sanırım sağım yapmak zorundayım koltuk altı kısmından çok ağrım oluyor ve sertlikler var oralarda.
tbetus1 Feslegenkokusu 10 CC lik enjektörle verebilirsiniz bebeğinize, meme redddine neden olmuyor sonra emzirmeye devam edersiniz. Sağlıklı günler 🙏🏻
1cocuksevdasi Feslegenkokusu bende öyle yaptım ilk zamanlar çok geldi agrıdı biraz emzirdim geri kalanını sagip içirdim sizde öyle yapın biberona alışır diye korkmayın alismaz