_nidosunannesi_ İyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. İki yaşında kızim var. Gece uyanıyor emmeyi bjraktigindan beri. Acaba biberona süt cicibebe yapsam gece kalkınca içse olur mu yapan var mı böyle veya tavsiyesi olan var mı
tombikinannesi _nidosunannesi_ bence alıştırmayın acıktığı için uyandığını sanmıyorum su içirin yeterli midesini yormayın
VII-Kleopatra _nidosunannesi_ çok süt vermek istersen sulandırıp verebilirsin🙏🏻 çünkü acıktığı için uyanmıyor muhtemelen. İnternette neden sulandırıp verilmesi gerektiğiyle alakalı çokça yazı bulabilirsin
Themom_ _nidosunannesi_ Cicibebe bisküvi vermeyn lütfen içeriğinde şeker oranı çok yüksek ve ekstra sacma sapan kimyasal içeriyor kendiniz yapabilirsiniz bisküvi vaktim yok diyorsanız temiz içerikli markalara bir göz atabilirsiniz ve sütüde sulandırıp verin demir eksiliğinden kansızlığa kadar bir sürü soruna yol açıyormuş bende burada okuyup öğrenmiştim siz yine de googledan da bakarsınız.
_nidosunannesi_ tombikinannesi gece kalkıyor yemek yiyor acıkıyor diye düşünüyorum alıştırmak istemiyorum bende sırf yemek yemek için kalkar bu sefer ama kıyamıyorum aç yatmasına da. Uyku sorunumuz iki aydır böyle emmeyi bjraktigindan beri
tombikinannesi _nidosunannesi_ dediğim gibi aç değildir alışkanlıktır yatmadan önce bişeyler yedriin içinz rahat etsin
reyreylo _nidosunannesi_ ay hayır vermeyin :( içinde çok zararlı maddeler var sonuçta paketli gıda kıvam arttırıcılar falan var içeriğinde. Bir de şekerli gıda her uyandığında vermek çok yanlış olur bir kere bile vermeyin bana kalırsa.
oyoyoyyedibeni _nidosunannesi_ sakın vermeyin aşıırı derece de zararlı. Ve bu seferde sırf onun icin uyanacak degisen hic birsey olamayacak. Sadece su verin zamanla ondan da vazgecip kesintisiz uyur.
Htckbra0716 _nidosunannesi_ yaymadan önce güzelce doyarsa gece uyanmaz bence . Devam sütü gibi mamalar oluyor sanırım öyle bişeyde kullanabilirsiniz. Gece uyandıında su verip tekrar uyumasını sağlayın.
Deletedmom_98 _nidosunannesi_ Gece acıkmaz 2 yaşındaki bir çocuk. Sadece alışkanlık yapar. Bence hiç alıştırmayın Ben bıraktırmaya çalışıyorum İleride mide rahatsızlıklarına sebep oluyor.
Newmomy _nidosunannesi_ o yaşta gece beslenmesi diş çürükleri de yapıyormuş doktorlar önermiyor bildiğim kadarıyla, birde cicibebe çok şekerli içip uyuyacak şekeri yükselecek minnoşun bence vermeyin derim
alparslan1_ _nidosunannesi_ reflü olabilir belki. Yedikten hemen sonra geri yatacak çünkü. Daha farklı şeyler deneyebilirsiniz. Bu arada fikir verdim sadece benimki 8 aylık bilgim yok. Ama bize bile yemek yiyip yatmak reflü yapabiliyorken cici bebe de o çocuğa ağır gelebilir
Karmom _nidosunannesi_ tabi ki olmaz. Paketli gıda ve şekerli vermek doğru değil ondan sonra diş çürüklerine ve şeker hastalığına davetiye. Bebe bisküvisi diye satılan şeyin bebeklerle bi alakası yok artık herkes biliyor bunu.
Nazli55x _nidosunannesi_ devam sütü verebilirsiniz daha küçük ben oğluma 3 yaşına kadar verdim aptamilşn 5 numarası 2+ve üzeri