poyrazin_annesi6 hanımlar iyi geceler herkese bana 6 aylık bebeğim için mini boksör kıyafeti eldiveni falan lazım nerden bulabilirim çok önemli benim için bi yardim edinnn
Areliko poyrazin_annesi6 bebekler için görmedim gördüm ama tığ işiydi aliexpresste ama su çocuk için eldivenden alsanız altına da deniz şortu gibi naylon bi şort olmaz mı
Balkiz poyrazin_annesi6 bunu buldum canim ama is görür mü bilemem https://www.zet.com/urun/boksor-bebek-kostumu-331475
poyrazin_annesi6 Deren_Hatun bebeğim premature doğdu ilk bebeğim bide 😊 bende hastaneden çıkınca oğlum bi büyüsün yasindan önce yarı yarışı kutlayacam demiştim o gün ona güçlü olduğu için boksör kıyafeti giydirmek istiyorum ama bulamadım 😁
poyrazin_annesi6 Areliko bende gordum onu canim bulabilirsem başka ariyorum bi de o site geç yolluyo o kadar vaktim kalmadı 😊
poyrazin_annesi6 Balkiz sagolasin canim bende gordum onu ama saten olan oluyor ya pelerinli falan öyle heves ettim bakalım bulabilirsem 😊😊
Areliko poyrazin_annesi6 ikinci el anne bebek sayfalarına bakın yada birisi size işlerse yaptırınn modeli bulursam anlatımlı ben kendim işlemeyi düşünüyorum 😊
Deren_Hatun poyrazin_annesi6 şimdi baktım da hep çocuklar için var bi fotoğrafa denk geldim boksör eldiveni örmüşler çok tatlı olmuş bulamazsanız öyle yapin🤗
poyrazin_annesi6 Areliko annem dikiş hocası bordo saten kumaş var elinde eğer bulamazsam son çare dikecem 😊
poyrazin_annesi6 Deren_Hatun boksör eldivenini burda çarşıdan da arastiracam bakalım olmadı bulamazsam annemle kıyafeti dikip eldiveni örerim dicem de hiç örme beceremiyom en azından inşallah eldivenini olsun bulurum 😊