incilaaa Merhaba anneler bebeğim yeni doğduğunda bir haftalikken kaynanam ben dustayken gözüne limon sıkmıştı sonradan soylediler duyunca çok kızmıştım bir daha yapmaması için uyarmistim gözü baya capaklanmisti o zaman kaç gün hiç acamiyirdu zar zor iylestirdim bebeğim şuan 7 haftalık dün bebek ihtiyaclari için dışarı çıkmistim o sırada yine bebeğimin gözüne limon sıkmış eve geldim cinnet geçirdim kızdım onaa eşimde bana kızdı üstüne annesine kızdığım için konuşmuyoruz şuan neyse onu geçtim bebegin gözü yine çok capaklandi çok zor aciyor gozunu bu sefer ne yaptıysam gecmiyir iki gün oldu şişmiş gibi altida kızarmış çok agliyor ve hıc susmuyor ne yapmaliyim limon adeti sizin ailelerde de var .i yaşayan oldu mu ne iyi gelir
Deletedmom_106 incilaaa kadın problemli heralde göze limon mu sıkılır . Göze hiç bi faydası olmaz hatta zararlı gözyaşı düzenini etkilermiş
Hosgeldinbebekk incilaaa doktora götürün , göz yaşı kanalları tıkalı olduğu için çapaklanma oldu bizim de masajla geçmişti ama limon bambaşka bi olay. Ayrıca o cahil kadını da uzak tutun yahu, güvenip bi duş bile alamayacak mı insanlar bu ne be
Efnanalyaveannesi12 incilaaa eşinizin sizi desteklemesi gereken yerde size kızmış olması tamamen terbiyesizlik yenidoğan bebeğin gözüne limon sıkmak ne alaka ya insan düşünür biraz Allah yardımcınız olsun çok ciddi birşey asitli limon ya daha kötü birşeye sebebiyet verirse bu yaptığı saçmalık benim bebeğimde 2 aylık 3 gündür gözü capaklaniyor acamiyor sabahları bende bı doktordan duymuştum Instagram’da adını hatırlamıyorum şuan ama anne sütü sürün diyordu ama sen her ihtimale karşı doktoruna sor geçmiş olsun o cahil kadından da uzak tut bebeğini
Angel_45 incilaaa önce bı eşimi hakkederdim sanırım alsin uyilestirsin bakalım anasinin maharetini limon sıkmak ne ya şaka gibi
incilaaa Deletedmom_106 aptal kadın işte onlarda adetmis o bütün cocuklarina yapmış ilk tuzlu suyla yıkamis sonra gözüne limon sıkmış bi kere de bebeğe içmesi için sütümü sağıp biberonlar masaya koymuştum onuda alıp içine tuz karıştırıp kulaklarına dökmüş hep ben yok yapiyir ben gelince azına siciyorum sonra eşim sen niye abartıp anneme bağırıyorsun diyerek bana kızıyor :( sizinde var mı böyle aptalca adetleriniz bu arada memleketleri Siirt
incilaaa Efnanalyaveannesi12 büyük terbiyesizlik evet ama bu ilk değil ki 🥺 ilk dusunuda tuzlu suyla yapmışlardı bebeğimin o zamanda bana kizdilar sen anlamazsın bilmezsin diye saatlerce ağladım bebeğim için 🥺
incilaaa Angel_45 hiç urasmiyir maalesef söz konusu annesi olunca herşeye dilsiz sağır olmamı bekliyor ama yok bu sefer konu benim çocuğum
zeynepgevil Antibiyotikli damlalar var asitli limon göze sıkılır mı allah aşkına insanın elini yakıyo göze ne yapmaz
incilaaa zeynepgevil pislik kadın esiminkini de koymuş onlarda adetmis bütün saçma adetler onlarda zaten🥺
Efnanalyaveannesi12 incilaaa incilaaa tuz başlı basina ciddi zarar veriyor bebeğin cildine bizimkilerde yapriracakti izin vermedim vermemde bide bebeği bacaklarından tutup baş aşağı sallama olayı var onada izin vermedim ben doğurdum ben acısı çektim saatlerce herşeyi onların isteğine göre yapamam çok istiyorlarsa dogursunlae yapsınlar yavrunuz nasıl oldu bu arada insAllah gecmistir
Deletedmom_106 incilaaa bebek tuzlama var onu Bnde yaptırdım . Banyo sonrası bi çimdik tuz 😄 mama ve anne sütü verdiğim kızıma annem ve kaynanam beraber şekerli su vermeye kalktılar. Annem vermiş kaynanamın elindeyken yakaladım ver bi kaşık dedim adaletli olsun diye verdi aldım bardağı balkon kapısından fırlattım. Limon asidik bisey zarar verir ya benimkine şu an sıksam acıdan kör olurum 🥹
Dedektifgadget incilaaa ya çıldıricam artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir kere yapmış niye bir daha bırakıyorsun bebeğini niye limon sıkıyor gözüne bebeğin ruh hastası ya