Nurten_poyraz20 Kızlar Meraba 40 gunluk bebegimin safra kesesinde 7.5mm tas varmis daha once basina gelen oldu mu ne gibi bi tedavi uyguladilar veya kendi kendine dusmesini mi beklediler sizin ekstradan yaptiginiz bisey oldu mu dusmesi icin? Tesekkurler simdiden :)
NeslihanBusra Nurten_poyraz20 bebekte nasıl olur bilgim yok ama yetişkinlerde direkt alınıyor diye biliyorum ağrı yaşatıyorsa 🙏🏻
Papatya-eylul88 Nurten_poyraz20 Nurten_poyraz20 bebekte nasul olur bilmiyorum benim saframdasa taş vardi sonra kanala düştü öldüm geberdim agridan sonra kanaldanda gitmiş dedi doktor
Nurten_poyraz20 NeslihanBusra cok kucuk ameliyat falan derse naparim bilmiyorum ya :( 2 gundur de durmadan agliyo agrisimi var anlamis degilim napcam bilemedimde
cansubrldmr Deletedmom_106 mrb geçmiş olsun şuanki yaşantınız nasıl peki yiyeceklerle alakalı bir sorun yaşıyor musunuz acaba?
Deletedmom_106 cansubrldmr evet bazen yaşıyorum. Çok kızartma yememeye çalısyorum. Salatalık marul falan beni rahatsız ediyo. Biraz fazla yediğim zaman ( ki normalde de çok boğazlı değilim ) ağzıma geliyo süreli yediklerim ama ağrılardan kurtuldum . O yüzden hiç önemli değil . İğne ilaç hiç bşsey fayda etmiyordu