Oykummmmm 7 aylik bebegim heyecanlaninca bazen se durduk yere hızlı hızlı nefes almaya başlıyo, ellerini parmaklarini oynatiyo ve koluyla bacağını kasıyor. Kas katı oluyo sonra ciglik atiyo normal mi acaba anneler bileniniz var mi??
Oykummmmm Melisyldz bazen kendini kasmayı birakıp veriyo bize bakarkk guluyo, bazen de devam ediyo hic bizi takmiyo
Melisyldz Oykummmmm icinizin rahat etmesi icin bi doktora götürün bnce cnku bizim sylediklermz varsayımlarmz ne kdr dgru olablr ki smdi bilgisi olmadn biri bisey dese uzulursunz o yzdn en iyisi bilen birine goturmk
Oykummmmm Melisyldz bende oyle dusunuyorum ama gidene kadar bilen var mi diye yazayim dedim. Videoya cektim once saglik ocagina gostercem sonra doktora da götürürüm
Melisyldz Oykummmmm saglik ocagindakilern anlayacagni sanmiyorm bana çok bilgili gelmiyolar en azindn bnm gttgim yerdekiler oyle çocuk doktorunami gidicksnz direk
Oykummmmm Melisyldz cocuk doktoruna giderim aylik kontrolu oldugunda o da ayin 19u giibia nca. Haftaya sa ise baaliyorumm ooof of
Melisyldz Oykummmmm kim bakicak bebeğinize ? Devlete gidiyosanz oncedn de gideblrsinz aslnda bide o hareketi ne zamndr ve ne sıklıkta yapıyor
thelittleprince Oykummmmm takip ediyorsa sıkıntı yoktur. Ama tek bir yere bakıyorsa yada gözleri kayıyorsa epilepsiden şüpheleniyor doktorlar ama nöbet geçiren çocuk takip etmez gülmez sizin minik heyecandan yapıyor galiba 🤗
Melisyldz Oykummmmm normal çocuk doktorundan ziyade cocuk nörolojisindn alin bnce randevuyu htta 182 yi arayin onlar soruyo ya hani nesi var diye onlara soyleyn sizi yonlendrcklerdr ztn
Melisyldz Oykummmmm Allahn izniyle cikmaz insallah Rabbim evlatlarimizi korusn tüm hastalarada sifa versin insallah🙏