Yırtmayı seviyorsa ince sayfalı olan kitaplar için biraz bekleyin derim, iş bankası kültür yayınları kitapları çok güzel bim e geliyor bskabilirsiniz. A101 e Tsvşancan ile Faresu serisi gelmişti osa çok güzel. Timaş mini masallar serisi hepsi burada da güzel indirime giriyor bazen . Ama bu saydıklarım ince sayfalı yırttığı için yavaş yavaş alıştırmanız lazım.
Kalın sayfalı yırtamayacağı kitaplar
Sincap kitap in tüm serilerinden bi kaç tane alın derim çok kaliteli dayanıklı kızımın favori yayınevi
Hareketli kitaplar var iş bankası kültür yayınları nın yine d&r da internet sitesinde en uygun
Büyük sorular kitabım çok ilgi çekici
Yükselen zeka arabul serisi çıkarmış bende almak istiyorum ama henüz almadım bimde inceledim biraz, büyük sorular kitaplarını anımsattı ama güzel
Bunların haricinde belki bilirsiniz meraklı minik dergisi var yıllık abonelik ücreti 75 tl bir defa ödeme yapıyorsunuz 12 ay boyunca her ay 1 dergi geliyor içinde değişik oyunlar vs çıkıyor, dergi migrosta da satılıyor alıp deneyip ona göre abonelik oluşturabilirsiniz hem yırtma huyunuda bırakabilir