aysesmsk Bi anda yanıp sönen kabarcıklar oluyor çocuğumun yüzünde başına gelen varmı yardımcı olur musun lütfen?
Sihirliannem aysesmsk benim kızım 6 aylık güneşe çıkınca oluyor genelde önce kızarıyor minik minik sonra sivilcemsi oluyor sonra geçiyor
Mavi10 aysesmsk benim bebeğim de öyle oldu kurdeşen dedi doktor bir şeye tetiklemiş alerji de olabilir dedi ama benim bebeğimin yüzde dahil her yerinde çıktı dediğiniz şekildeydi
aysesmsk @pozitifanne06 nasıl yani anlamadım yüzü kızarıyor sonra nokta nokta sinek ısırığı gibi kabarıyor ilk defa böyle birşey oldu
aysesmsk @pozitifanne06 sinek ısırınca kabarır ya sonra etrafı kızarır öyle oluyor bir süre sonra geçiyor başka yerde oluyor
minikuzum67 aysesmsk aynı şey benim bebegimde de oluyor ..halen neden olduğunu çözemedim ama şampuandan şüpheliyim..bu arada besin alerjisi de var…. doktora götürdük ama bana sivrisinek ısırığı olabilir mi dedi😃🤭çok sinir olmuştum çünkü sık sık çıkan birsey
aysesmsk @Mavi10 sinek ısırığı gibi kabarıp kızarıyormuydu? Yada bir süre sonra geçip başka yere atıyormuydu ? Kaç güne geçti ?😔
Mavi10 aysesmsk evet aynen öyleydi bi yerde çıkıyordu bittikten sonra başka bir yerde çıkıyordu yaklaşık 3 hafta önce oldu ama ilk zaman daha fazlaydı nerdeyse bütün vücudu kaplıyordu küçük nokta büyüyordu şimdi ise ara ara noktalar çıkıp tekrar kayboluyor
aysesmsk @minikuzum67 bildirim bölümüne girdiğiniz zaten orada fotoğraf yükle yazıyor ordan yapabilirsiniz