Gmzdre Bebeğim üç ayını yeni bitirdi fakat yaklaşık bir aydır salyası akıyor ve son bir haftadır eline ne geçerse ağzına götürmeye çalışıyor sizce diş çıkarıyor olabilir mi ? Çok erken değil mi daha ?? Bilgi lütfen
elmalikurabiye Gmzdre 5bucuk aylik olduk hala ayni. Oral doneme geciyor. Normal henuz cikarmak icin hazirlaniyor ama uzun bir yolculuk sanirim. Kehribar kolyenin faydasini goruyoruz tavsiyeebderim
Areliko Gmzdre ikinci aydan belli akıyor salya ama zaten çok normal bişey ikinci ay tükürüğünü yutmayı pek bilmedikleri için salya olarak akıyor. O yüzden Sadece salya akıntısıyla diş belirtisi yasıyor diyemeyiz
Glgrya Gmzdre canım bizim de aynıydı her yer salya 3.ay 4de de devam etti. 4. ayıb son haftası bir gece uyumaya çalışırken elimi ağzına götürdü bebişim. Sonra elime bir sertlik geldi tataaa minicik bir diş. 4ay itibariyle normal diyorlar. Dişlik işe yarıyor kaşıntısı varsa. Salya için de ben önlük pek sevmedim. Yelek giydirip sık sık değiştirdik.
Mervecom Gmzdre bende burda durayım çünkğ benim oğlumda 4,5 aylık inanılmaz derecede salyası akıyor, huysuz uykularda sıkıntı ve daha az mama yemege basladı. Benide düşündürüyor açıkcası dişmi diye. Bugün kehribar siparişi verdim umarım işe yarar
Caninanasi 3 buçuk aylıkken çıkardı oğlum, dış olabilir kontrol edin arada bir, Kehribar kolyeyi dışı çıkarmadan takmayın, 4 aydan sonra takin diyolar, ama ben dişi çıkınca hemen taktım...