mrvsmt 5 yaşında oğlumun dışkısı beyaz arada olurdu ama bu aralar sıklaştı başına gelen var mı pazartesi getireceğim doktora inşallah kötü bişe değildir . Daha önce hiç öyle bişe yaşayan oldu mu
SCerenY mrvsmt beyaz kaka önemli diye biliyorum. Eğer fırsatınız varsa bence bir örnek alıp acile götürün
mrvsmt gamzeg_g evet getirdim araştırıldı detaylı ultrason tahliller filan tapıldı ama normal geldi herşey gastrontolıji hocası bi sorun yok bağırsak pankreas herşeye baktı normal dedi
nrgrvn mrvsmt karaciğer ve safrayla alakalı o bagirsakla değil hangi doktora gitmissen doktoru değiştir önemli bir durum
mrvsmt nrgrvn ben yalnış yazmışım kusura bakmayın gerekli testler çölyak testleri karaciğer safra hep bakıldı temiz geldi.
nrgrvn mrvsmt çok fazla Süt ürünleri tüketiyor mu o da tetikler. Yani yogurt peynir Süt özellikle çok içiyor mu
nrgrvn mrvsmt tamam o halde hala o şekilde çok tuketiyorsa yogurt biraz ara verin renginde değişme olmaz ise bir kez daha başka doktora gidersiniz
nrgrvn mrvsmt tamam o halde hala o şekilde çok tuketiyorsa yogurt biraz ara verin renginde değişme olmaz ise bir kez daha başka doktora gidersiniz