ayseaksoy Aminehumamoms bebeğim 5 aylık her emzirmede ikisini vermiyorum, birinden emzirdiysem diğer beslenmesinde öbür göğsümü veriyorum
KuzeyinAnnesi03 Aminehumamoms yok canım hiç olmadı 2 aydır bu şekilde çok dolarsa sağıyorum diğer göğüsü de
ozgeyenigul Bir memeyi 15 20 dk emiyorsa öbürünü de verin ama yarım saat 40 dk emiyorsa gerek yok, bir sonraki emzirmeye o memeden başlarsınız. İki memeyi de emdiğinde de tekrar emzirmeye son emzirdiğiniz memeden başlarsınız.
farelikoyunkavalcisi Aminehumamoms ilk memeden sonra gazını çıkarın diğer memeyi verin açsa zaten tutar doymussa tutmaz
kahvelisianne Aminehumamoms teker teker yani bir aclikta bir meme çünkü önde on süt gelir asil yağlı sonra gelir eğer aynı anda ikisini teklif edersen on sütleri alır yağlı sütü alamaz dolayısıyla kg alamaz
kahvelisianne Aminehumamoms her bebeğin emme hızı farklıdır kimi 20 dk emer kimi 5 dk emer ayina göre değişiyor mesela benim oğlum 10’dk emiyor 47 günlük doyunca bırakıyor zaten ittiriyor
Aslicamm Aminehumamoms aliyosa diğer memeyi de verin az emdiyse sonra istediğinde az emdigi memeyi verip yine diğerine geçin
Ballilokmam11 Aminehumamoms kizim 7 ay 1 haftalik en baştan beri her emmede tek memeyi veriyorum diğerinde diğer memeyi veriyorum.sutte azalma felan olmadı daha iyi oluyor böyle bence