alpiimom Selam kızlar kardeşim iş kurmak istiyor 350 bini var fakat 200,300 arası krediye ihtiyacı var ama kredi çıkmıyor o kadar kadın girişimci destekleri var acaba halk bankası garanti bankası verir mi o kadar destek bilenleriniz var mııı🫶🤚🏼
beyzadodo alpiimom kosgebten gieisimcilik belgesi almaniz lazim egitim programı ile, sonra is yeri acmasan destekler var actiktan sonra desteklwr var halkbankla gorusmustm mesela kendi meslegi ise 350 bin liraya kadar cikiyormus ama kendi meslegi degil biryer acacak 250 bin destek cikiyordu
alpiimom beyzadodo KOSGEBle görüştü kardeşim ama çok az destek veriyor dediğim gibi 300 bin gerekiyor şimdi kardeşim kendisi açacak dükkanı daha doğrusu devren kiralık buldu onu alıcak halk bankasına başvuru yapsa 200 bin verirler öyle mi
beyzadodo alpiimom hayir kosgebten destek almayacak ordaki destek programia ucretsis katilacak ki kosgebtende yararlanacak vergi muafiyeti vs. Var birde halkbank subelerinden yapmak istedigi isle alakali bilgi alabilir ben telefonla arayarak ogrenmistim birde 6 ay geri ödemesiz 12 ay geri odemesiz olarak paketleri var net bilgiyi bankadan alsin