NaimeYilmaz Merhaba, özellikle uzun süredir kullananlara sormak istiyorum. Memnun musunuz? Yemeklerin lezzeti, pilavın lezzeti granitte piştiği gibi oluyor mu? Uzun süreli kullanımda hasar görüyor mu?
Deletedmom_109 NaimeYilmaz 1x ve 2x çabuk deforme olabiliyor özellikle 1x olanlar. Onun sonucunda yemekler granit ve çelikte nasılsa aynı şekilde pişiyor. Çizilmemesi için aralarına keçe alabilirsiniz
bebikveben NaimeYilmaz bunlar benim bebeklerim. Bendeki 6x. Anneme de aldık. Çok memnunuz. Tutma kulbunu tak çıkar yaparken maalesef çizilme olabiliyor, dikkatli takmaya çalışıyorum ama çizilsin ne yapayım. Çizilmeyince kimse madalya takmayacak. Ocakta pişirdiğimi fırına da atıyorum mis gibi
Tuba NaimeYilmaz Aynı set bendede var çok memnunum. Bazen ocakta ön pişirme yapıp öyle fırına verdiğim yemekler de oluyor😂 baya pratik.
bitboylum Ben önceki ocağında kullanıyordum aşırı pratik fırında istersen fırında ocakta istersen ocakta yapıyorsun fazla yer kaplamıyor yemek yap gözleme pişir hepsi oluyor
Deletedmom_109 NaimeYilmaz ben de 2x var. Keşke 6x alsaydım dedim. İç kısmında değil ama dış kısımlarında kulplarını taktığım kısımlarında hafif çizilmeler var
NaimeYilmaz bebikveben 6x kullanıyorsunuz, bu gösterdiğim 1x çok işe yaramayacak dikkat etmeden alınmış sanırım, iade :)
bebikveben NaimeYilmaz evet evet ben Tefal in serisine bunlar benim bebeklerim demiştim. Bence de 1x yetersiz