Sdmgc Hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Cilt bakım rutini olusturmak istiyorum araştırıyorum da uygun fiyatlı temiz içerikli ve etkili olarak bu markaya rastladım sizce nasıl
bayankivircik Sdmgc yağ bazlı temizleyicisinden memnunum güzel arındırıyor yüzümde herhangi bir irritasyon yapmadı c vitiminini kullanmıştım ama ondan memnun kalmadım gece serumu var bir de oda fena değil ama çok çokta iyi değil
bsrshtrk Sdmgc bu gün gratiste %70 indirim vardı bende yü temizleme jeli alacaktım ama kasa kuyruğu çoktu iki bebekle bekleyemeyince almadım şimdi internetten alıcam
Sahingiller_2 Sdmgc Ben bunları kullanıyorum serumlarim bitti krem tek kaldı şuan elimde. Biraz toparladı yüzümü ama bu aralar çerezi biraz kacirdim yine yuzum de tek tük sivilce çıktı. Ne yapacm bende bilmiyorum. Bunların yanında ekstra cream-co nun c vitaminini ve cilt yenileyici serumunu da kullanıyorum canim
OptimusPrime Sdmgc Bunları kullanıyorum ben bir de ekstra haftada bir the purest kırmızı serum kullanıyorum. Haftada bir de salisilik asit kullanıyorum saf doa marka. Onu da yağ bazlı maruderm temizleyici ile temizleyip üzerine sadece çene ve burun bölgesine kil maskesi yapıyorum. Üstüne maruderm normal temizleyici yapıyorum. Ve mor renk nemlendirici sürüyorum.
Leyla1609 Ayy bende aldım Tonik yüz temizleme jelini ve retinol yüzümde öyle bi sivilce yaptı ki geçmiyo şimdide napmam lazım
Sdmgc Sahingiller_2 çok tesekkurler c vitamini ve göz cevresi serumunu denedikten sonra bunlarada bi sans vericem
prensesko OptimusPrime merhaba üzerinden baya geçmiş ama yeşil kil maskesini aldım bende yüzüme sürünce yanma hissi yaptı normal mi acaba
lidokain Sdmgc c vit ,niacemid ,gözenek sıkılaştırıcı serumlar,nemlendirici krem, yüz yıkama toniği var düzenli kullanırsam fena değiller.