Lehrerinn Sevgili anneler istanbul bahçelievler taraflarında memnun kaldığınız doktor önerilerinize ihtiyacım var🙏🏻 Özel hastane olursa çok sevinirim sağlık sigortamız var.doktorumuzu değiştirmek istiyorum
Deletedmom0333 Lehrerinn Yenibosna safa hastanesi semra capar. İşinin ehli benim biricik oglusumda onun ellerine doğdu çok memnunum çok ilgili ve bilgili bı doktor
tubaelif Lehrerinn bağcılar medipol de remzi erkesim var. Harika bir Dr. Kardesım akrabalarım hep götürürdü. Erken tesisleri oluyordu. Bizimkini eşim çok beğeniyor ondan nisanda Hamdi Murat beye gidiyoruz
Lehrerinn Deletedmom0333 çok teşekkür ederim cevapladığınız için. Not alıyorum🙏🏻 Peki özelden nosunu paylaştımı sizinle? Soru sorduğunuzda fln hemen cevap veriyor mu?
Lehrerinn MiracAlpinAnnesi ilgili mi peki? Telefonunu verdi mi size? Mj fln attığınızda cevap veriyor mu acaba??
MiracAlpinAnnesi Lehrerinn yok telefon almadım ben sormadım da hic yani Evet cok ilgili cok guler yüzlü anlatıs bicimi olsun sorduğunda sorulara olan yanıtları cok açik benim sevdigim bir doktor tavsiye ederim
MinikCilek Lehrerinn bahcelievler memorial hizmet hastanesi Dr. Nihal Binboğa canım tavsiye ederim bizde ona gidiyoruz 🙏🏻
senemistanbul Lehrerinn Memorial Hizmet hastanesinde Cem Öcal, acil sormam gereken birsey oldugunda arayabiliyorum numarasını veriyor 👍🏻
MinikCilek Lehrerinn ama kuzeninimin özel sağlık sigortası var aynı doktora geliyo bizimle. Ve ordada soruyolar varmı diye alan alan değişik mi acaba sigortacılar
Lehrerinn MinikCilek evet değişiyor benim sigortam bütün hastaneleri kapsamıyor mesela.sigorta fiyatı da ona göre daha farklı oluyor
deryata Lehrerinn sigortanız geçiyor mu bilmiyorum fakat Acıbadem Bakırköy hastanesi dr. Berkun bey mükemmel takibi anlayışı harika