esrayigitalpaslan Kızlar 2 aylık oğlum bi kaç gündür zorla emiyor resmen emmek istemiyor ama açlıgıda aglıyo emziği istiyo bide kaç saatte bi emmek istiyo siizn bebekleriniz acaba 3 saat felan oluyo öyle emiyo bazen
2ofmom esrayigitalpaslan emzik sadece uykuya geçerken verin biberon asla kullanmayın hep emzirin her agladiginda gerekirse bizimki 5 aylik oldu 3 4 saatte bir bazen 2
MihraEliff esrayigitalpaslan benimde kızım 2 aylık aynı sorun bizdede var karnı aç biliyorum ama memeyi ilk 5 dakika emiyor sonra başlıyor huzursuz olup ağlamaya kendini memeden atmaya çalışıyor ağladıkça yine de aranıyor ama ben ek olarak mama da veriyorum sutum çok gelmiyor çünkü sizin sütünüz fazlaysa sagipta biberonla verin birde öyle deneyin isterseniz en azından anne sütünü alsın yine çünkü daha küçükler memeden kesmek için ben günde 2 kez zorla emzirmeye çalışıyorum
esrayigitalpaslan MihraEliff benımde sütüm az gelıyo ve arada mamada verıyorum acaba az geldıgı ıcın emmekmı istemiyor
MihraEliff esrayigitalpaslan bende öyle düşünüyorum benimde az geldiği için mi huzursuz oluyor diye düşünüyorum çünkü mama içerken çok çok geldiğine hiç kıpırdamadan içiyor ama memede hiç yerinde durmuyor o yüzden de hiç doğru düzgün emzremiyorum