Seldaaaaaqaaq Arkadaşlar bebeğim ek gıdaya yeni geçti tadımlar bitti kilomuz sınırda. Daha önce de böyle post açmıştım. Hızlı ve sağlıklı kilo alması için tarifleriniz varsa yardımcı olurmusunuz. Çok kafaya takıyorum bu durumu. Bu arada mamaya besleniyor
Usnac1995 Seldaaaaaqaaq Bünyeyle alakalı bence. Oğlum anne sütüyle 9 aylık olana kadar iyi kilo aldı 9.600 dü ozamanlar. Ek gıda ile birlikte çok yavaşladı kilo alımı. Yemekte yer yani, aşırı iştahlı olmasada 3 öğün yiyor. Yani siz ne yaparsanız yapın bünyesi müsait değilse kilo almaz 🌸🌸🫶
findikburunlusahra Seldaaaaaqaaq bukadar Kafanıza takmayın özellikle çevreniz virsey diyorsa sakın takmayın bizde mama veriyoruz kilosu normal banada biraz daha ver mamayi zayıf diyen oldu 10 kez verecek halim yok her bebek aynı olmuyor biz insanlar bile öyle 45 le hamile kaldım 58 le doguma gittim geri 48 e düştüm en basitinden.sakin kalın fazla kiloda iyi deyil sağlıklı olsun bebisler yeter
Seldaaaaaqaaq Usnac1995 günde 2 bazen 3 kez büyük tuvaletini yapıyor biraz da hareketli çok çarpınıyor
livanurvealpinannesi61 Seldaaaaaqaaq 6 aylık bebek için nasıl sınırda demiş size 6 aylık bebek 8-9 kilo olmaz zaten kilosu ayına göre gayet iyi yani
findikburunlusahra Seldaaaaaqaaq bizim kız emmek istemiyor tek gogus emiyor doktor önerisiyle 5 ayda ek gıdaya başla dedi sorun yapmayın lütfen anlıyorum sizi bende emmiyor diye üzülüyorum ama diyorum olsun en azından çok şükür sağlıklı varsın zayıf olsun
Arasboymom Seyda_13 iştah macunlarının erken ergenliğe sebep olduğu söyleniyor açıkçası ondan biraz endişeleniyorum. İştahında artışa sebep oldu mu ?