Annepre8- Kızlar bebeği premature olup oruç tutmayı dusunen var mı dondurucuda sütleri de var aç kalmaz ama bilemiyorum haftaya kontrolu var tam kilo almaya başladı derken ya sütüm azalırsa diye düşünüyorum.Kaza mı yapsam acaba
Esraakbal Annepre8- yani sonuç itibari ile şu an emziriyorsunuz bebeğinizin sizin sütünüzü daha çok ihtiyacı var siz de zaten gün boyunca bir şey tüketmezsiniz sütünüzde azalma olacaktır daha sonra kazasını yapmanız daha iyi bence
Naimeulger06 Annepre8- kazasini sonradan yapabilirsen tutma canim ben kazasini sonrsdan tutamadigim icin oruc tutucam ama tabi brnim bebegim 6 aylik ek gidayada basladim
FerideDeniz Annepre8- Rabbim zorunlu durumlar için müsade vermiş sonuçta. Adet,gebelik, emzirme süreci gibi dönemlerde dinimiz kolaylık sağlıyor. Önceliğiniz evladiniz olsun. Sonrasında telafisini yaparsiniz.
3kedili2bebekli Annepre8- onu siz bileceksiniz ben aç kaldigim an sütüm kesiliyor geçen bir denedim oruç tutmadım ama etkiler mi diye baktım malesef etkiliyor 3 gün uğraştım düzelsin diye ama görümcem tutuyordu etkilemiyordu
Uykusuzhergeceeee Annepre8- riske atmayın. Rabbim size kolaylık sağlamış zaten. Emdikçe sütünüz çoğalır hem
Bett1 Annepre8- orucu sonrada tutabilirsiniz ama bebeğinizi 2 sene sonra emziremezsiniz. Hem dinimiz de böyle bir kolaylık saglamisken sizde bebeğinizi düşünün