Begrich Kızlar 15 günlük önce sezeryan ile doğum yaptım. Hamileliğimde 20 kilo almıştım. Şuan 15 günde 11kilo verdim. Sizce bu kadar kilo kaybı normal mi? Sütümü etkiler mi?
Goktugmom Sen yine iki haftada vermissin canim ben 80 kiloyla girmistim ciktigimda 72 kiloydum anca odem siskinlik plesenta bebek onlar gidince cok normal sutede hicbir zarari olmaz korkma bisunada stres yapma kendine😉
Begrich Goktugmom benim doğumdan çıktığımda 5kilo gitmişti. Sonra her gün yarım kilo yarım kilo gidiyor. Gitsin tabi ☺️ Kilo vermek hoşuma gidiyor ama korkuyorum sütüm azalır veya verimsiz olur diye
Eymeniim Bir benden gitmedi lanet kilolar bedenime yapışıp kaldılar geldikçe geliyorlar hala süt olsun diye diye ayıya döndüm
Eminemhbc Eymeniim Aynı benim düşüncelerimi yazmışsın resmen kendimi ayı gibi hissediyorum nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorum doğum yapalı bugün tam 3 ay oldu ama hala ödemim bile inmedi ellerim yüzüm sürekli şişiyor kendimi böyle gördükçe depresyona girdim resmen
ftmird Benden de bi 7 8 gitmişti ama normal bu bebekti suyuydu plesantaydı derken anca yani bi zararı olmaz ☺️
Eymeniim Eminemhbc ben 5bucuk ay oldu valla hala aynı vermek yerine alıyorum birde aynaya bakmak istemiyorum artık