Valla ben 24 aylıkken başladım şu an 34 aylık halâ öğrenemedi maalesef. Başta hiç tuvalete gitmiyordu şimdi en azından klozete oturuyor ama asla yapmıyor katettiğimiz tek yol bu oldu ne yapıcam bilmiyorum inanın. Altını hemen değiştirmeyeyim nasılsa rahatsız olur atmak ister dedim asla rahatsız olmuyor, alıştırma külodu giydiririm ıslanınca rahatsız olur belki tuvalete yapar dedim 5,5 saat klozete oturttum başında bekledim ama asla yapmadı klozetten kaldırdım ya üstüne ya da bezine yaptı, hiçbir şey takmayayım üstüne de yapsa ısrarla tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyeyim belki alışır dedim oda işe yaramadı ben temizledim durdum sadece sonra taktım tekrar bezi ne yapayım ara ara 24 aydan beri bu şekilde uğraşıyorum ama halâ tık yok 1 damla bile klozete yapmadı 😒 tamam diyor çişim gelince altıma yapmadan söylicem sana tuvalete gidicem oraya yapıcam diyor ama altına yapıyor altıma yaptım diyor sonra da hani söylicektin diyorum tamam söylicem diyor ama yine aynısı ne yapmam gerek anlamadım çok zor bir süreç vallahi 😵💫