Selamlarr, benim 1 yaş 2 aylık içinde oğlum var ve bugün sütten kesmeye karar verdim geçen haftadan kararlaştırılmış şekilde. Şuan 16+5 haftalık hamileyim sütten kesme sebebim bu…
Hafta sonu annemlere gelirim yardımcı olur en azından tek olmam bu süreçte dedim annem çalıştığı için sadece haftasonu evde oluyor. Oğlum çok memeye düşkün bir bebek. Nasıl ederim, dayanırı, diye sanırım stres ediyorum. Sabahtan beri hiç emzirmedim az önce emmek istedi ağladı vermemek için dışarı parka getirdim. Annem 4 gibi burada olacak o gelince biraz olsun rahatlarım lakin gecesini düşünüyorum gündüzden çok. Bu süreçte siz neler yaptınız? Nasıl direttiniz vermemek için? İlgisini neler ile çektiniz?
Göğüse bant yapıştır, saçla ya da tatlı çemen sürün diyorlar çevremdeki çoğu kişi öyle kesmiş veya da emecegi zaman göğsüme saçımı getirip midesini bulandırıp titsindir hepten istemez diyorlar.?.
Şuan için hiçbirini uygulamadım nizah ediyor ama bakalım ne olacak. Dua edin bu evreyi kolay atlatayım. Biraz stres altındayım açıkçası. Gebeliğim de ikili test sonucu 1:54 riskli çıktı amniyosentez işlemi uygula ya da uygulama diyenler çok var aklım orda belkide bu yüzden olduğundan fazla stres ediyorum bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. ❤️