ymc516_ Merhaba anneler oğlum 9aya yaklaştı anne sütü alıyor günde kaç öğün ek gıdayla destekliyorsunuz. Ben kahvaltı öğlen çorba verdysem akşam yemek uykudan bı kaç saat öncede meyveli yoğurt yedirmeye çalışıyorum
6158alp ymc516_ aynı sorun bndede var ve bnm oglum hiç birşey yemek ıstemıyorm hele sabah kahvaltısı hiç yok günde bir kere oda cokaz yıyıyor. Bende burda durayım belki bir yatdımcı olur ☺️
kimbumadam ymc516_ Gayet güzel canım 8 aylık sadece öğle öğünü yapmıyorum Sabah ara akşam şeklinde 9.aya doğru öğle eklicem bende
6158alp kimbumadam bn sabahları avokado verıyorm içine elma rendeliyorum bazen bebe büskivisi koyuyorum. Yada muhallebi yapıyorum azcık peunir azcık zeytin bazende yumurta sarısı ama yemiyor. Akşamlarıda çorba yapıyorum havuç kabak karnıbahar brokalı şehriye corbası ispanak sebzeleri karıştırıp yedıyorum yogurt cok sevıyor
kimbumadam 6158alp mesela avokadoya elma yakışmaz Muz olur labne olur Yumurta saırsı yerine omlet yapabilirsiniz Kaç aylık şuan
6158alp kimbumadam muzda koyuyorum ama kabız oluyor elmayı sevıyoo o yüzden onu denedm yedi 😂 9 aylık şuan
ymc516_ Bett1 maşallah bebeginize gün içerisinde bu kadar öğün koyunca emmeye vakti kalıyor mu bebişin. ☺️
ymc516_ Gerçekten çok zorluyor girmediğim kılık kalmıyor yedircem diye yemediği zamanda kendimi suçlu hissediyorum. Aslında emiyor ama acaba eksik mı kalıyor bazen sadece kahvaltı corb meyveli yoğurt. 3 kere de kalıyoruz. İştahlı bebeklere hayranım 🥹