butterflyy_ Kızlar tam 6 aylık olduk havuç ile başlamak istiyorum zeytin yağını nasıl kullanmam gerekiyor asitli vs diyeni duydum
kimbumadam butterflyy_ ayolis,olizzi,og Asit oranı düşük bebişler için uygun zeytinyağı satan markalar💞 Haşladığımız sebzenin üstüne dökebilirsiniz
butterflyy_ kimbumadam onları alabilirim fakat Şuan evde olanı kullanabilirim bazılarının ısıtıp asitini kırdığını duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
glfmm Her yiyeceğinin içine bir kaç damla döküyorum. Og store dan aldım bebekler için asit oranı düşük bir zeytinyağı bu marka organik sertifikalı ürünler satıyor özellikle bebekler için.
butterflyy_ glfmm Şuan için evdekini kullanabilirim sipariş vereceğim elimdekini nasıl verebilirim bilmiyorum hiç mi vermesem daha iyi
kimbumadam butterflyy_ Ya sürekli kullanmadıkça bir şey olmaz bence çokta kasmamak lazım yine yanlış yönlendirmim ama
Aslicamm butterflyy_ her tadımdan sonra teklif edebilirsiniz ne kadar içerse belli bi miktarı yok ama 1 yasa kadar çok su icmezse de problem etmeyin