smyye35 Merhaba arkadaşlar , bebeğim 8 aylık oldu balık vermek istiyorum ama evde balık tüketen insanlar değiliz. Kokusundan rahatsız oluyorum neyse bebeğime ton balığı verebilir miyim bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bsrshtrk smyye35 bende balık yemiyorum. Ama ikizlere metrodan somon alıyorum fırında pişiriyorum. Dayanılmayacak bir koku olmuyor. Onu deneyebilirsiniz. Konserve balık öneriliyor çocuklar için.
smyye35 Bir de kahvaltı da neler veriyorsunuz benim kızım çok bişi yemiyor internette gördüklerimi yapmıştım pek sevmedi yemedi normal peynir yumurta yediylrım onu da bir iki kaşık anca yiyor. Ondan kahvaltı vermiyorum pek ama alışmasını da istiyorum ne yapabilirim
Minnakordek smyye35 hazır pişiren yerden alıp vermeniz daha iyi bence sizde tüketin kendi yemedigini bebeğe versen bile bı sure sonra o yemez bende kokusunu sevmem hazır alırım genelde somon alırız haftada bir konserve ürün bence vermeyin
Aslicamm smyye35 civa icerigi yüksek bı balık ayrıca metal konservelerde olduğu için metal geçişi de olabilir
delirmeceler smyye35 verilmez 8 aylık bebek içinde kahvaltılık avokado içine labne az pekmez ikizlerimin o aylarda en sevdiğiydi