Mustafamom_ Ay hergün mü insan bişey bulamaz hamile olunca içim dönüyor bişey istemiyor yemekler hep hafif oluyor 🙄
oglumherseyim_ Mustafamom_ Dün patlıcan dolması ve tavuklu çorbası yapmıştım. Bugün dünden kalan çorba var yanına da et kavurup pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum şu anlık
Lolik Mustafamom_ dünden kıymalı sarımsaklı tarhanam var bir de Sarma harcı yapıp sarmadan tencereye döşeyerek pişirmeyi düşünüyorum bir kere yaptım çok güzel oldu
Birberenannesi Mustafamom_ mercimek çorbasıyla Ispanak yemeği yaptım bide sarımsaklı yoğurt yaparım akşama bitti gitti.
Mustafamom_ Lolik evet kısık ateşte pişince sarma güzel oluyor ama tencerede hiç yapmadım pişiremem diye
Merveeofs Eşim yok patates salatası düşünüyorum kendime bir yandan da içli köfte var dolapta onu mu çıkarsam diyorum, bir de tavuk döner var onu mu yapsam diye diye napsam bilmiyorum 🤭
Mustafamom_ Birberenannesi en sevdiğim menü ama eşim ıspanak yemeğini yemez 😏 sadece böreğini yer böreklede uğraşmak istemiyorum
Birberenannesi Mustafamom_ ben de böreğini çok seviyorum ama diyetteyiz mecbur yemeğini yaptım djdjdj
rope Mustafamom_ Patatesli ıspanaklı bi tepsi yemeği böreğin içindeki ıspanağa benziyor tadı insaallah link açılır
zencefillizerdecal Mustafamom_ kuru dolma sarma yanına yoğurt turşu oh mis 🤣🤣 aşırı kolay benim ki ve aşırı lezzetli en sevdiğim kuru dolmadır 🩷