yamac1313 Güzel arkadaşlarım uykuya bir türlü dalamıyorum astral seyehat diye bir olay varmış bunu öğrendiğimden beri yanlışlıkla ya yaparsam diye korkup uykuya dalamıyorum 5 bucuk aylik bebeğim var ben ne yapacam lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Endoplasmic_reticulum_ yamac1313 yanlışlıkla astral seyahat yapman mümkün değil, o öyle kolay birşey değil endişelerin yersiz :) köy kafanı bebeğin uyudugunda sende yat uyu merak etme hiç bir şey olmaz ☺️🌸
yamac1313 simseklivekalpli ciddimisiniz ya vallahi korkuyorum uykuya geçme anında olursa diye o yüzden uykuya dalamıyorum
yamac1313 Babymomyy1 ciddimisiniz korkuyorum uykuya dalacakken kötü bir his geliyor uyuyamıyorum dün bütün gece uyumadım:(
yamac1313 Endoplasmic_reticulum_ yani tam uykuya dalacakken aklıma geliyor kötü bir his uyanıyorum ve uyuyamıyorum ne yapıcam böyle
Zumra_Fatma elisa2705 astrahal seyahat yati uyanik yari baygin sekilde bazi seylere gidip gorebiliyorsun ruya gibi am gercek seyler yusuf guney mesela yapmis
Babymomyy1 yamac1313 hayatım özel eğitim bile alıyorlar yapabilmek için keşke o kadar kolay olsa ben yaparım ilgim var. Ama sen vesveseni bı bırak başka şeylere odaklan demekki fazla hassassin bu tarz konulardan uzak dur keyfine bak
Endoplasmic_reticulum_ yamac1313 bı Ayetel Kürsi okuyun , nas ve Felak okuyun yada İnşirah okuyun rahatlar uyursunuz merak etmeyin.
simseklivekalpli yamac1313 yok ya zamanında çok denedim olmadi öyle uyumaya çalışırken denk gelecek bişey değil rahatça uyuyun
EypMom yamac1313 olay hariç hepsi aynı bende olay vs yok aslında hiç bişey yoken 5 buçuk aylık oğlum var 2 gündür uykuya dalamıyorum çok uykusuzum 😣😣😣
yamac1313 simseklivekalpli uykuya dalacakken istemsiz bir korku geliyor bir daha uyuyamayacam diye çok korkuyorum ne yapıyım böyle