0612AhOT Allah’ımmm kızlar biliyorum daha çok zaman var ama ilk bebeğim beni bı heycan tutturdu şimdiden kombinler yapmaya düşünmeye başladım sizler neler düşünüyorsunuz
_tosbiginannesi_ 0612AhOT benimde ilk bebeğim 4. bayramımız olacak ama sadece 1 defa bayramlık alabilmiştim ben de şimdiden çok heyecanlıyım hele ki sizin ilk bayramınızsa heyecanlanmanız çok normal 🥰
emineyigit02 0612AhOT bizim de ilk bayramımız ben beğendim bi kıyafet kafamda kombinim hazır bakalım nasip olur inşallah o günleri görmek
0612AhOT _tosbiginannesi_ bebeğim üç aylık şimdiden alsam kestiremiyorum kaç aylık kıyafet almam gerektigini sanırım son hafta sona kalanlardan alicagim 😂🤦🏻♀️
Dmt-01 0612AhOT Bir elbise beğendim ama kararsızım daha güzelini bulurum belki diye henüz almadım.kızım 4 yaşında ama her bayram mutlaka bayramlığını alırım sonrasında kendine küçük gelmeye başlayıncada hangi yıl hangi bayram için aldıysam bi kağıda yazıp paketliyorum.İlerde hatıra olsun kızıma:)İlk doğduğunda giydirdiğimiz kıyafetide aynı şekilde saklıyorum:)
SevimliHayaletCasper 0612AhOT cnm simdiden al zaten. Bayrama yakın hiç birşey bulunmuyor. Ben genelde lcw dan alıyorum. Ama bayrama yakın hepsinin bedenleri bitmiş oluyor. Hatta iyi hatırlattın gideyim bakayım 😄😄
0612AhOT SevimliHayaletCasper Bebeğim üç aylık nasıl boy beden kestirecegim hiç bilmiyorum yoksa bende şimdiden almak istiyorum ama sanırım riskli bi karar olur 😂🤦🏻♀️
Sulennn 0612AhOT emin kayınvalidem düşünmüş sağolsun beni delirtmekle meşgul hatta doğum günü 21 Ağustos onu bile düşünmüş delireceğim :D
Balbeby 0612AhOT ilk bayramimiz değil ama her bayram mutlaka alırız o heyecanı sevinci yaşasın diye bu bayramda bunlari dusunuyorum bakalım
sezer2022 0612AhOT geçen sene ilk yılımız bende öyle hevesliydim 🥰 kurbana ayrı ramazana ayrı takımlar aldım,, ama bi yandan israf oldu bi daha giydiremedim,, bu bayrama her zaman giyebileceği pantolon gömlek aldım (18 aylığız)
Orenda_ 0612AhOT Yazlıklar çıksın diye bekliyorum bakıyorum mağazalarda henüz doğru düzgün birşey yok