Havvalina Bebeğim çok kabız yaparken ağlıyor çok canı yanıyor zeytinyağı içirdim sıcak suda oturttum vazelin sürdüm elma Erzene suyu kayısı suyu kaynattım hemen hemen gerçeği ama kar etmiyor sizin öneriniz varmı lütfen 😗🙁
Ballicorekannesi Havvalina ebe bana uyarı verin poposuna demişti canım. Yani ya aspiratör ucu yada derece ucunu ufaktan masaj yaparak değdir poposuna demişti. Bende yapmıştım anında yaptı kakasını. Önden gelen katı sonrakiler normaldi. Ama cok yapmamak lazımmış alışırmış.
Mutlu_bebegimm Havvalina benim sana doğal bi önerim var canım biraz pahalı 45 lira kadar bigaia adında bi probiyotik çok iyi geliyor ben kullanıyorum
Havvalina İki kere verdim yarım dün ile bugün ama iki dakika sonra fitil erimeden kakayla bir çıkıyor kaskatı kakası ve çok az canm ya ağla ağla helak oldu 🙁
Havvalina Ballicorekannesi kulak çubuğuyla zeytinyağı sürüp yaptım onuda çok katı olmuş o yüzden yapamıyor heralde ya 😗
Ahanife Havvalina biogaia kullanın çözüyor kabızlığı biz öyle atlattık bide bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama cennet hurmasıda iyi geliyor 7 aylıkken vermiştim ben emziyorsanız sizde tüketin
Havvalina Ahanife maflor kullanıyorum biogaia kullandım o bitince bunu önerdi doktor ek gıdaya yeni geçtik o yüzden heralde ama yedirdiklerim de normal şeyle kabak havuç nçbal kabağı ve hep zeytinyağı
Ahanife Havvalina normal mış ek gıdaya geçen bebekler genel de kabızlık yaşıyormuş bağırsak düzenliyicileri kullanınca inşallah düzelir birde muz dur patates tir kabızlık yapacak şeyleri sizde bebeğinizde tüketmeyin bol su içirin yoğurt tükettirin inşallah geçer