DevosMom Merhabalar Ankara’da Sincan/Etimesgut-Eryaman taraflarında düzenli gidip memnun kaldığınız bir doktor var mıdır? Önerebilir misiniz?
elfyns DevosMom valla Eryaman hastanesin de gittik hiç memnun kalmadım 650 lira muayene ücreti vardı doktorun sonra Memorial da Burak emekli var ona götürdüm çok memnun kaldım biraz uzak ama çok ilgili doktor muayene ücreti 2 bin
bussyy1710 DevosMom dr bulabildiniz mi ben de Sincan da oturuyorum hala doktor bulamadık kendimize 7 aylık oldu 😛
DevosMom elfyns çok uzak memorial ya yoksa doktorları iyi biliyorum :( Sincan Koruda Cavid diye bir doktor varmış çok memnun herkes ona götüreceğim büyük ihtimalle
elfyns Kuzeymom23 Melis şahmaran Eryaman hastanesinde ama memnun kalmadım sadece sorulara cevap veriyor böyle anlatma bilgilendirmesi falan yoktu oturduğu yerden sorulara cevap veriyor
elfyns Kuzeymom23 aynen öyle muayene uygun geldi diğer hastanelerden deneyim dedim ama yok daha gitmedik
bussyy1710 DevosMom sağlam çocuğa da götürüyorum gitmişken 2 haftada bir fakat sabit bi dr yok gazi çocukta
sema_068 DevosMom biz Ankara üniversitesinde gittik de öğretim üyesine kendisi tıbbi mamanın ne olduğunu bile bilmiyordu. Sizinki nasıl bilgi yönünden
DevosMom sema_068 ay yeni gördüm kusura bakma. Gayet iyi bilgisi, bilgilendirmesi, yönlendirmesi biz çok memnunuz.