elfyns Kızlar bebeğim 53 günlük molfix kullanıyorum 2 numara kilosu 5 kilo bebeğimin 3 numara da 4 9 yazıyor 3 e mi geçmem gerek 2 numara da 3 6 yazıyor bacaklardan biraz sıkıyor gibi ama 3 de büyük oluyor
Aybirkorunbe elfyns Bunu bebeğinize göre düzenlemeniz lazım sıktığını düşünüyorsanız yükseltmeniz lazım
nili1104 elfyns benim bebeğim de 50 günlük 4850 gr 2 numara kullanıyorum aslında bana çok büyük gibi geliyordu ama bacaklardan sıkıyor dediğiniz gibi bence biz cırtları çok sıkıyoruz ondan bacakta iz kalıyor. Yoksa Molfix kalıpları büyük
35aysegul elfyns bacak araları çok sıkıp kızartıyorsa yırtmamaya dikkat ederek ellerinle çekip hafif genişlet. Yine aynıysa 3 ü dene eğer sızdırma vs yapmıyorsa elindeki 2 leri bitirip 3 e geç bebişkoya rahatsızlık vermesin canım
elfyns nili1104 evet 3 ü taktı. Bakalım sızma yapmazsa 2 bitti elimde sızma olmazsa 3 den devam birde erkek bebeklerde çok sıkmayın diyorlar
nergiz4155 elfyns kızım 7 aylık 8 kilo 6 numaraya geçtim bacakta sıkıyor diye bence geçin iz bırakıyor kevşak bırakmama rağmen taşıyor düşünün