Aybukes Bebeğim yedi buçuk aylık göbeğinde bir şeyler çıktı ve yayılıyor sanki doktora gideceğiz akşam ama korkuyorum .Uyuz mu bu etrafımızda uyuz olan kimse yok evden de çok fazla çıkarmıyorum
pozitifanne06 Aybukes bebişin çarşaflarını değiştirin 60 derecede her şeyi yıkayın ev akarları da yapıyo böyle
Aybukes haydii Geceleri huysuz ama normalde de bazen böyle yapardı diş sürecinden dolayı ondan anlayamıyorum
Papatyamsi haydii bizde uyuza yakaladık doktor kwellada verdi losyon umarım iyi gelir 6 aylık bebegm var onda yokbsuan ama ben eşim ve 3 yaşında oğlum yakalandık
Aybukes Hayır kaşımıyor altını açtığımda falan kaşıyor gibi yapıyor dokunuyor ama normalde de yapardı onu
Aybukes pozitifanne06 Çarşafını yeni değiştirdim ama 60 derecede yıkamamıştım sağolun bir de öyle yapayım
Aybukes Bebeğim alerjik bir bebek inşallah alerjidir diye düşünmek istiyorum ama son zamanlarda farklı bir şey de yedirmedim 😔
Aybukes Parmak aralarında ayağının altında falan bir şey yok uyuz ilk oralarda mı başlıyor acaba yoksa vücudun her hangi bir yerinde başlayabilir mi
Mdorukkk Papatyamsi kwellada hiç bir işe yaramıyor sürüp 12 saat bekletip yıkanırsanız zaten hiçbir etkisi ol az dedi Prof onu 48 saat bekletip 12 saatte bir yenilemeniz gerekiyor vücudunuzdan
Aybukes Akşam gideceğiz inşallah değildir sabah uyandığında solmuştu bunlar ama şimdi tekrar belirmiş küçük küçük kırmızı noktalar sivilce gibi
Aybukes Doktora gittik çok şükür uyuz değilmiş alerji olmuş alerji damlası verdi .İnşallah bir an önce geçer