Melinda101019 2Minnosannesi zeytinyağ içir ama hazır olmasın birebir el yapımı olsun çok geçmiş olsun canım
AskBebek 2Minnosannesi 3.seçenek var önünde ilki kulak çöpünü zeytinyagına batırıp hafifce poposuna sokmak kaka gelir deliği iyice yağla ama Rezene al aktardan ve bol bol içir güzel kaka yaptırıyo qcile götür lavman yapsınlar
2Minnosannesi Melinda101019 e bebekten Komili zeytinyağı aldım organik natürel yaziyor. Bugün bir tatlı kaşığı onu verdim. Dün gece de memleketten gelen gün kurusu kayısıyı püre yapıp verdim. Hala yapmadi
2Minnosannesi Melinda101019 ek gıdayı tek öğün veriyordum 2 öğüne çıkardım ondan mı acaba normalde günlük yapardı son zamanlarda gün aşırı 3 günde 1, 4 günde 1 yapmaya başladı.
Azerr 2Minnosannesi yani işe yaramalı Benim ki zeytinyağı ile çıkmıştı bi Kere kabız olduğunda çok bekleme ama zorlanmasın kuzucuk karnına masaj yap
Melinda101019 2Minnosannesi Bekle anca yapar hemen yapmıyorlar zaten ben el yapımı içiriyorum komili falan bilmiyorum güvenmiyorum yani
2Minnosannesi Melinda101019 Ya el yapımı arkadaşım Aydın'dan gönderecek onu bekliyorum. Kendileri yapıyorlar.
Melinda101019 2Minnosannesi Valla bebeklerden bebeklere cidden fark ediyor düzenli gittiğiniz sağlık hekimine yazın görüşün derim yada doktorunuza bebeklerde 10 güne kadar ama ek gıdaya geçen bebeklerde 5 diye biliyorum
Nhrnhr Bizim doktorumuz 4 gun yapmayinca fitil vermisti , doktorunuza danisin , cunku uc gunden sonra iyice kurudugu icin dahada zorlaniyorlarmis yapmakta , gunde uc kerede cay kasigi zeytinyagi veriyorduk biz oyle duzene girmisti tekrar
2Minnosannesi Azerr uyumadan önce bir daha verdim zeytinyağı sabah yine verecem İnşallah yapar hiç huzursuzluğu da yok karnında sertlikte yok anlamadim ki
2Minnosannesi AskBebek Allah razi olsun kulak cubugu ise yaradi cok sukur yapti. Cok tesekkur ederim 💜
2Minnosannesi zumramomm en çok verdiğim meyvelerden biri karışık meyve püresi yapıyorum elma armut muz rendeliyorum