aylizinannesiiii Kizlar gece kizimi uyuturken YouTube kesfette karşıma dustu aniden İrem hayalet sevgilim lise yıllarına ortaokul yıllarına gittim sizlerinde aklında kalan şarkılar var mı beş 10sene önce filan 😅😅
elifminamom aylizinannesiiii Gülben ergen arka sokaklar😂 geçen radyoda çaldı dilime takılıyor bi kaç gündür 🤣
Catlakbiranne aylizinannesiiii Tripkolic Gözlerinin yeşilini özledim Fundyy koyu kahverengi Rober Hatemo Beyaz ve sen Açar açar ağlardık 15 yaşındasın neye birazdan evleniyor yarim demesine ağlarsın ki fjdjdjd
Ahsenneguzelguluyorsun kes_allahaskina Off ne severdim bunu o zamanlar çocuktum samanyolun da boşanma davalarinin islendigi bir dizi vardi kel bir hakim o dizide çalardı hep🙂
aylizinannesiiii kimbumadam ben çok melankolik takiliyordum sancak Taladro rap dinler dinler ağlardım lisede 😅😅😅
aylizinannesiiii SeverusSnape yaslandigimizi çok belli ettin sen naptın bacım magmadan çıkardın şarkıyı 😂😂
aylizinannesiiii Catlakbiranne ay hiç sorma hahah nede guzel olmussundur beyazlar icinde sen diye diye aglardik ney güzel gelinlik ney o zamanlar 😂😂😂
terliklerimlegeldim aylizinannesiiii Kalbime gömerim o zamaaaaannnnnnnnn unutupta silerim o zamaaaaaan 😅😅😅😅
aylizinannesiiii terliklerimlegeldim vazgeçilmez misin amaannn 😂😂😂 Birde şey vardı Melih Görgün 14 bahar gectiii 😂😂😂🥹
SeverusSnape aylizinannesiiii hahahahah bu şarkı şey, artık frekans olarak başka galaksilerden de duyulabilecek kadar eski.🤣 Sevmiyorum yeni şarkıları. Benim playlist 80ler ve 90larla dolu. Bi de Tarkan tabii. Çok ince çizgim.👉🥹👈
Ahsenneguzelguluyorsun aylizinannesiiii Ay bu 14 baha geçen jarşima cikti dilime dolandı cok iyi parça artik boyleleri yok..
aylizinannesiiii SeverusSnape bende hep eski şarkıları dinliyorum kızımı uyuturken çok duygulaniyorum lise zamanı dinlerdim şimdi bebişliyim diye
aylizinannesiiii Ahsenneguzelguluyorsun yollarıma cikmaa çıkarsan hiç acımam diye gezerdik fan club😂😂😂