Merve06miray Anneler sivilceli, koyu lekeli cildim var şöyle sivilcesiz bi cilt için ne kullanmamı önerirsiniz etkili kullandığınız temiz içerikli ürünler varsa yazın 💕
sevgii_123 Merve06miray güzel kurutmayan bir yüz temizleme Jeli güzel yaglandirmayan birde nemlendirici en önemli adım bunlar birde güneş koruyucu sonra c vitamini haftada bir maske veya peeling birde tonik öneririm
Beratim17 Merve06miray keçi sütü sabunu ile yüzümü yıkıyorum Gül suyu ile pamukla yüzüme tonik yapıyorum bu kadar
nilveannesii Merve06miray bende de ara ara bu durum mevcut herkesin cildine her ürün iyi gelmeyebiliyor bence doktora görünün cildiye daha iyi bilir ben öyle yapıcam
endoplazmikretikulumiste Merve06miray C vitamini , hyaluronik asit , güzel bir temizleyici jel ve tonik nemlendirici .
birannee416_ Ben dalin sabun kullanıyorum dalin sabunu cildiye doktoru önermişti yağ olarak ta zeytinyağı tonik olarak kenevir tohumu yağlı tonik memnunum
Fattoss Dikkat etigim üç sey var, yuzumu guzelce temizlemek, gul suyunu tonik olarak kullanmak ve gunes kremini surmek
yasmin0406 Merve06miray cream co nun C vitamini serumunu öneririm bide A313 markasının retinolünü biodermanın yüz yıkama jeli de çok güzel sivilcelere iyi geliyor ben bunları kullanıyorum benim de yüzüm lekeli bide her gün güneş kremi sür ihmal etme
sevgii_123 Merve06miray Bioderma güzel deneye yanıla öğreneceksin Bioderma güneş kremi alabilirsin avenenin nemlendiricisi var harika bir şey sivilceleri kurutuyor aydınlatıyor sivilce lekelerini geçiriyor c vitamini al kağıt maskeler de çok güzel ben peeling olarak purest kırmızı peeling aldım oda baya iyi ama güneş kremi ile kullan onu cildi soyuyor ve güneşe karşı hassaslastiriyor. Tonik olarak da yine purestten alabilirsin . Yüz temizleme Jeli olarak la Roche de posay veya Bioderma olabilir maske olarak da topicrem yeşil olanı öneriyorum .💖
tiggerwinnie Merve06miray salisilik asit veya glikolik asit öneririm yüz tipinize göre lekeler be aydınlanma için c vitamini kullanın ama sabah akşam pH dengesini bozmayacak bir temizleme jeli şart
Simayduru61 Merve06miray the purest kullanıyorum serumlarını tonıklerını. Arkasındanda crem co nemlendirici ve güneş kremi çok memnunum hepsınden
Coynes Sabun yuzuzunu kurutanilir gunde iki kez cildinize uygun bir yuz yikama jeli ile yikayin ardindan arbutin veya niacinamide serum ardindan lekeli ciltler icin nemlendirici kullanabilirsin Benim cildim de sivilce siyah nokta yoktu cok cene bolgemde lekeler oldu kahverengi bir kac bir seyi denedim iyi gelmedi Sonra maruderm markasinin cildime uygun yikama jeli ardindan niacinamide serum sonra nemlendiricisini kullandim bir donem Sonra lekeli ciltler icin olan serisini kullandim cildim gayet guzel ve lekeler gitti.
Gulo0401 Coynes bende sabah akşam la Roche temizleme jeli ile temizliyorum akşamları niacinamid kullanıyorum the purest ve yine aynı markanın göz altı için serumunu kullanıp cream co pembe nemlendirici kullanıyorum ama yeni başladım 3 gün falan oldu çok bir cilt problemim yok aslında biraz gözenekler büyük ve kırmızılık var sizce bunlar yeterli olur mu etkisini ne zaman gösterir
Sdmgc Merve06miray MARUDERM ürünleri kullananlar var mıı? Ve tonik olarak önerebileceğiniz hangi marka ürünleri cildim kuru t bölgem az yağlı
Coynes Gulo0401 ben youtubeden yagmur vardari izledim onun onerisiyle basladim Sizin cilt sorununuza uygun serumlar hangileri bir bakin ona göre kullanin 🩷