sendrom58 Yok öyle bir şey. Sadi Baser takip edin facebookta bakın son yazısını atıyorum buraya: (ayrıca Serkan İçelli, Beytullah Saraç, Ahmet Yakut, Şener Üşümezsoy hepsi aynı görüşte)
Arkadaşlar herkezin ağzına doladığı meşhur Marmara depremi malesef hem çok carpıtılıyor hemde
Her akademik kişi bir birinden farklı yorumlar yapıyor
6 aydır dediğimi yine tekrarlıyorum bu bölgede olası bir deprem eğer bu zamanlarda gerçekleşecek olursa ve her bölgede tek seferde enerji boşalması yapacak olursa ki düşük ihtimal
Marmara adası yakınları, marmara körfezi esenyurt kıyıları yalova darıca hizası ve diğer uçta Çanakkale Şarköy hizası en kritik bölgeler olarak tekrarliyorum
Bu deprem büyüklüğü bu gün ki son analizlere göre en büyüklüğü 6.3 civarında enerji potansiyeli ne sahiptir.
Yani şu zamanlarda 7 ve üstü deprem enerjisi yoktur.
BURSA GEMLİK VE YALOVA HİZASI ENERJİ POTANSİYELİ 5.9. MARMARA ESENYURT HİZASI 5.7
MARMARA ADASI VE ÇANAKKALE HİZASI MAXSİMUMDA 6.3 ENERJİ POTANSİYELİ YAPILAN CALISMALARIMDA GORUNMEKTEDIR.
BU BÖLGEDE EN TEHLİKELİ BÖLGEDE ÇANAKKALE İLE YALOVA KIYILARI DIR.
BU BENİM YAPTIĞIM 6 AYLIK TAKİP VE ANALİZ SONUCU ELDE ETTİĞİM TAHMİNİ BİLGİLERDİR.
BU BÖLGELERDE BU GÜNLERDE BÜYÜK DEPREM BEKLENTİSİ HENÜZ GÖRÜLMEMEKTEDİR
HA EYER MUTAHİTLİK EMLAKCILIK YAPAN INSANLARLA ORTAKLIGINIZ VARSA İSTEDİĞİNİZ YERDE İSTEDİĞİNİZ BÜYÜKLÜKTE DEPREM UYDURA BİLİRSİNİZ AMA BU GERÇEK BİRGUN KARŞINIZA ÇIKACAK
DUYDUNMU HACI PROF.