sendrom58 Sabah uyandığımızda 7 üzeri deprem olabilir demiş. İstanbulda oturuyorum çok korktum, sanırım uyuyamayacagım……
durununannitoskosu sendrom58 Bende gördüm ve sinirleniyorum artık, haklı olduğuna şüphe yok ama elden birşey gelmiyor işte iyice paronayak olduk ya
Duygusaljelibon_ sendrom58 bu sabah için mi ? Öyleyse niye kaçıp gitmemiş deprem olacağını bilsem ben aynı saniye kaçarım bilimci olsam misal . Bi korku panik yaratma halindeler ya
idareedemem sendrom58 Yani olabilir elden ne gelir ,resmen korku pompaliyorlar insanlara çözüm üretmek yerine önlem alın diyorlar insanlar ekonomik sorunlarla uğraşıyor ne gibi önlemler alınabilir ki ? Canım benim hepimiz yarın ölebilirz faniyiz sonuçta bunu düşünerek evham yapmanın kime ne faydası var
sendrom58 durununannitoskosu of gerçekten🥹 keşke 1 saat önceden haberimiz olalbilse, yada evlermiz güvenli olsada bu kaygıları yaşamasak…
Prensesannesii44 Karmom adam 2019 da söyledi Maraşta deprem olacak önlem almamız lazım diye devlet gidip tatbikat yaptı bı şey yok burda dedi adam daha napsın acaba
Aptalllarsizi Karmom Elazığ depreminde söylemişti Maraş civarında bekleniyor diye 3 yıl sonra da oldu zaten😢
Ervaam Karmom Allah birdaha yaşatmasın ama Maraş depremini aylar öncesinden söylemişti , bende bi depremzedeyim maalesef ki Rabbim kimseye göstermesin çok kötü dü çok
durununannitoskosu Duygusaljelibon_ Tarih vermiyor herhangi bir zamanda olabilir diyor deprem ülkesi olduğumuz için
mervekb durununannitoskosu Maraş büyük depremden önce sürekli sallaniyordu minik minik ben o süreçte oradaydım okullarda sürekli tatbikat yapılıyordu büyük depremin öncüsü olduğu çok aşikar belliydi zaten ama zamanını bilmiyordu hiçkimse. Ben doğum iznine ayrılınca taşındık Maraştan 2 hafta sonra deprem oldu. Ben depreme orada yakalanmadik diye şükrettim ama bütün çevrem orada kalmıştı teyzem ailesiyle vefat etti Ebrar sitesinde 7 kişilerdi.
Karmom durununannitoskosu Prensesannesii44 Aptalllarsizi Ervaam Hanımlar deprem gerçeği yok ve bilinemez demiyorum zaten? Evet öngörüp söylemişlerdi ama yarın sabah olacak denemez diyorum. Öyle olsaydı Maraş depreminin de TARİHİNİ bilirlerdi sakin olun diyorum. Önlemimizi alıp oturmaktan başka çaremiz yok. Yok efendim sabah uyandığımızda olacak yok efendim havalar ısınınca olacak bu tür yorumlar halkı galeyana getirmekten başka işe yaramıyor bunu demek istedim.
durununannitoskosu sendrom58 Evlerimizin güvenli olması gerekiyor ama onu da yapacak olanlar oralı olmuyor malesef kaderimize terk ediliyoruz her zamanki gibi
Duygusaljelibon_ durununannitoskosu insanlar ne yapabilir ki nerede olacağı bile belli değil zaten insanlar da bu travma var iyice travmatik hasta edecekler valla
durununannitoskosu Duygusaljelibon_ Katılıyorum söylediklerini yetkililerin duyması ve önem alması gerekiyor biz napabiliriz ki hele de bu ekonomide, panik atak hastası olacağız bu gidişle
bebegimiopmelutfen idareedemem kesinlikle ya, evim avcılarda en riskli bölge bordo alan olarak gösteriliyor uzmanlar ilk burayı söylüyor, geçen yıl şubattan beri çıkmak istedik çıkamadık elimden ne gelir ki küçücük yavrumla kalbim ağzımda her gece
lceLady sendrom58 Sinirlerimi bozuyor o adam benım. Nerden biliyor gece olacagını. Yapay değilse tabiiii. Sadi baser takip etmenizi tavsiye ederim Facebook ve Twitter’da
yirmiikikasim23 lceLady depremler birseyden dolayi gece oluyormus okumustum bi yerde hatta. ondan gece demis olabilir
Ezgialp sendrom58 antepliyim depremde islahiyede akrabalarım vefat etti bu olay beni derinden etkiledi, bursada yaşıyorum gemlik sürekli sallanıyor bildiğiniz üzere uykular haram bize de. Ölüm allahın emri illaki bir gün ölücez ama bu şekilde olursa korkusu yedi bitirdi hepimizi.
ess_22 Hanımlar efendimiz bu gibi durumlar için Tevbe suresinin son iki ayetinh farz namazlardan sonra okumayı buyurmuş ihmal etmeyelim faziletini internete yazın çıkıyor zaten
benuykukadiniyimm sendrom58 of bende korkuyorum 😥sanırım bende uyuyamayacağım keşke bilmeseydim hiç 😢