1cocuksevdasi Lugesyaa kulak deliği derken küpe takılan yer mi demek istediniz acaba onu siz deldiriyorsunuz ya hani doğuştan delik gelmiyor
littleflower Lugesyaa yani daha hastenden çıkmadan işitme testi vesaire yapılıyor bu durumda bir sorun olsa söylerlerdi size diye düşünüyorum ama siz tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
Lugesyaa mavisimbebek33 kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
Lugesyaa Berilsmom13 kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
Lugesyaa bengonca kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
Lugesyaa 1cocuksevdasi kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
1cocuksevdasi buse4175 ama öyle anlaşılmıyor mu yani 😆😆 onu demek istememiştir ama öyle anlaşılıyor doğuştan kulak delik geliyor sanırım
ssunacicek 1cocuksevdasi 😀😀😀😀 kız allah seni 😀😀 bence kulak memesi yapışık ayrıl durumj oluyo yaa onu diyo herlde 😀😀
buse4175 1cocuksevdasi vallaha öyle anlaşılıyor yazmış soruyu bidaha orta da yok hanımefendi vallaha merak ettim bende 🫠😂
1cocuksevdasi ssunacicek ama kulak deliği yok diyor 😆😆 kulak memesi yapışık yada yok demiyor ki delik diyince benim aklıma kupe deliği geliyor başka da bişey gelmiyor ki onu da kendi deldirecek gelip bi açıklama da yapmıyor ki 😆😆
ssunacicek 1cocuksevdasi aaaa olurmu benim oğlum var delik dogdu hiç deldirmeye para vermedik çok şükür Bismillahh 😀😀
Lugesyaa 1cocuksevdasi kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
Lugesyaa buse4175 kulağın içinde olan hani kulak çöpü soktuğumuz delik varya orada delik yok kapalı doğdu
Berilsmom13 Lugesyaa anladım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım çok iyi araştır uzman bit doktor görsün 🌸