yoncaburak Meyra64 bende kullandım bizde işe yaradı doktorumuza sormuştuk kullanabılırsiniz demişti bize 3 aylık falandi aşırı gazlı ve aşırı huzursuzdu her uykuya geçiş çile gibiydi hiç emzik yada meme tutmadi kullandım bi süre uykuya geçişimiz daha sakin oldu sonra da uykularımız düzene girdi şükür 🙏
anneyimmutluyum Meyra64 ben kuşanmıştım uyku eğitimi almadan önce önce işe yarıyor gibiydi sonra daha kötü oldu sonra eğitim aldım okadar uykusuzluğu boşa çekmişim dedim okadar büyük bir rahatsızlık anlatamam
tugufuk Meyra64 ben kullandm ara ara da kullanıyrm 2 bucuk yaşında 1 ay oluyor alalı bazen uykusu olduğu halde uyumamak için direniyor doktor önerdi uykuya geçişi kolaylaştırıyor 20 Damla verilmesi gerekiyor yaşına göre ben bazen 5 bazen 10 damla veryrm uykuya geçişi kolaylaştırdı ama geceleri kalkan bir çocuğunz warsa yine kalkıo yani bizim sıkıntımz uykuya geçemiyrdk gece 1 defa uyanıyor yat annem deyince yatıyor
Meyra64 tugufuk benim kızım da uykuya dalamıyor mesela 10 aylık sabah dan beri 2 saatlik uykuyla bu saate kadar ayakta
ela14 Biz kullandık uykuya geçişi kolaylaştırıyor gece yine uyanıyor ama doktoruna söyledik çok sinirlendi asla önermiyorum dedi
Tbockk Ben kullaniyorum 2 aydir donem donem uykusuzluk çekiyor, su anda da sanırım diş cikariyor yine kullaniyorum biz cok memnun kaldık oglum da da kullanmistim kizimda kullaniyorum şu anda
snssnm 2 gündür kullanıyorum bir işe yaramadı daha kötü oldu sanki ama bebeğim hasta belki de ondan anlayamadım
anneyimmutluyum Meyra64 Hayır ağlatmaya bırakmadan verdim ben uykucu.bebekler sayfasından aldım çok memnun kaldım
anneyimmutluyum acaae hala bozulmadı çünkü ne yapacağımı biliyorum ağlata ağlata vermedik ağlamanın nedenine odaklanıp bulup çözdü bahar hanım şuan uyku sorunumuz yok😊