bbbgggyyy htcksgn 1 ay boyunca enjektörle verdim sonra biberonla vermeye başladım meme reddi olmasın diye çok şükür olmadı da
htcksgn emsl bizde aptamil kullanıyorduk ama hemşire şeker oranı çok yüksek dedi hips alın dedi. Bi de gaz sorunumuz var daha da sorun olur mu acaba
AEgemm dogadoruk dogadoruk biberonla vermeyin derim. Kolaylığına alışıp memeyi azaltıyor oğlum öyle yaptı 🥲
dogadoruk AEgemm ay evet meme reddi yapıyor bazen ama şuan sütüm yetmiyor ve 90 ml mama içiyor biberonla veriyorum mecbur 😩
berenn2123 Avent philisp kullanıyorum doğduğundan beri hem anne sütü hem de mama veriyorum bir sorun yaşamadık çok şükür. Memede verdiği çabayı biberonda da veriyor anne görgüsüne en uygun biberon diyebilirim
Mellllll14 Bana doktorum şu cümleyi kurdu , asla meme reddi yapmaz bebekler sadece emme refleksiyle doğar ve biberon yada meme onlar için aynı şeydir sadece biberonun akışı önemli dedi
ygmrln htcksgn biberon verecekseniz vermeyin bence eğer ayı büyükse alıştırma bardakları var onları deneyin 😊
nlgnshn Philips avent 0m+ biberon ve sonra kaşık biberon ile verdim. Philips avent bence aşmış kendini meme reddi yapmadı.