Yerfistigininannesi ahshhah karbonatli su ve temiz bi bezle agzinin icini silin oda iyi gelmezse eczanede dut katkili bi damla var cok iyu geliyo temiz içerikli
gncglozclk ahshhah kim dedi pamukcuk diye canım bana doktorum pamukcuk damakta yanaktada olursa olur dedi dilde olan süt kalıntısı ona bısey yapmana gerek yok dedi ama ben karbonatla silerim arada kalıp gibi olmasın diye kulak cubuguna tulbentle parmak zor oluyor agzı zaten mınık 🥰
Hcmy_ ahshhah kendi göğsünüzü her emzirmeden önce ve sonra bebeğinize de ayrı karbonatlı su ile temizleyin ağız mendili ile. Ecz İngiliz karbonatı satılıyor. Emzirme sonrası bir çay kaşığı su verebilirsiniz tercihinize bağlı çok çabuk iyileşir ağzı temizlendiği için
cnnkr temiz bir tülbenti parmağınıza dolayın ve karbonatlı suya batırıp bebeğin dilini temizleyin. Ayrıca göğsünüzü ve bebeğin ağzına giren herşeyi biberon emzik vs aynı şekilde temizlemelisiniz
nazlii1_ tubasd doktor mikostatin vermişti emzirmeden önce göğüs ucuma da damlatıyodum ve göğsünüzu yıkayın her emzirmeden önce